Milka szaloncukor; hol az embléma a marcipánosról?
Figyelt kérdés
Vettünk párféle Milka szaloncukrot. Mindnek a tetején Ott van a csokiba nyomva a Milka felirat, de a marcipánosén nincs. Azt esetleg nem is ők gyártják, csak forgalmazzák? Lehet pihent a kérdés, de elgondolkodtam rajta, mert nagyon finom benne a marcipán..2011. jan. 1. 18:57
1/3 anonim válasza:
Szia!
Most megnéztem én is, tényleg nincs rajta, de kicsit más alakja is van, mint a többi Milkásnak. Mindenesetre fini :)
21/N
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, az alakja is más...
Fura, én is 21 éves lány vagyok :D Milyenjeitek vannak még? Mi vettünk olyan csokiporosat, ami táblás csokiban is van és feketeerdőset. Azok is nagyon finomak.
2011. jan. 1. 19:57
3/3 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok :)
Mi olyat vettünk, amelyikben mindegyik íz benne volt, a Tescoban lehetett kapni, ilyen nagy dobozban.
Abban volt a csokiözön (az isteni finom), marcipán, mogyorós, joghurtos, feketeerdős, meg egy olyan, aminek ostyadarab szerűségek vannak a töltelékek közt.
Plusz még egy doboz feketeerdőset, mert azt imádjuk a legjobban, de abból már novemberben elfogyott egy doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!