Szerinted melyik az az étel amit mindenki szeret?
Figyelt kérdés
Szerintem a palacsinta. Nem ismerek olyan embert aki ne enné meg a palacsintát.2011. nov. 26. 10:58
11/27 anonim válasza:
Rántott hús tippes voltam. Tényleg, igazad van, a vegákra nem gondoltam. Én pl. nem vagyok oda a csokiért, tehát valami olyan ételre kell gondolnunk, ami gyümölcsből van, mert szerintem a gyümölcsöt mindenki szereti.
12/27 anonim válasza:
Csak kérdés h meik gyumolcs lehet az. Oannal még tényleg nem találkoztam aki ne evett volna egyáltalán gyumit, de van aki az egyiket van aki a másikat nem szereti.
13/27 anonim válasza:
Én nem szeretem a palacsintát!:)
14/27 anonim válasza:
Talán a cseresznye vagy a meggy, esetleg az alma? akkor mindjárt össze is hozunk egy kis gyümölcslevest. Van aki nem szereti a gyümölcslevest? Esetleg a gyümölcsös fagyit, mondjuk málnából, vagy eperből?
15/27 anonim válasza:
én pl utálom a gyümölcslevest. ilyet képtelenség mondani, nem tom mit töritek magatokat...
18/27 anonim válasza:
sem palacsintat, sem csokit, sem gyumolcslevest nem szeretek.. :)
19/27 anonim válasza:
Bocs, nem akarok akadékoskodni, de én meg a sült krumplival vagyok úgy, hogy megeszem, de ha van más, akkor inkább mást eszek.:)
20/27 anonim válasza:
Legjobb barátnőm utálja a csokit, a férjem a gyümölcsös dolgokat, én a rántott húst.
Pirítós? Lángos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!