Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lehet savanyú a kész...

Mitől lehet savanyú a kész pálinka?

Figyelt kérdés
Ha tudjátok hogyan lehet javítani (ha lehet javítani) rajta, kérlek azt is írjátok le.
2011. nov. 20. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Főleg rossz cefrétől, javítani nem igazán lehet az már úgy rossz ahogy van.
2011. nov. 20. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
hát a megecetesedett cefrétől...szerintem...szerintem burítsd ki az egészet,és jövőre vagy nézd meg az alapanyagot,amit pálinkának szánsz(akkor is,ha mások szedik helyetted),vagy máshova vidd főzetni...amúgy meg,ismerek olyant,aki annyira nem bízik a főzőkbe,hogy ott éjszakázik és nézi árgus szemekkel,hogy mikor ki mit rak az üstökbe.
2011. nov. 20. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!