Mitől lehet savanyú a kész pálinka?
Figyelt kérdés
Ha tudjátok hogyan lehet javítani (ha lehet javítani) rajta, kérlek azt is írjátok le.2011. nov. 20. 09:35
1/2 anonim válasza:
Főleg rossz cefrétől, javítani nem igazán lehet az már úgy rossz ahogy van.
2/2 anonim válasza:
hát a megecetesedett cefrétől...szerintem...szerintem burítsd ki az egészet,és jövőre vagy nézd meg az alapanyagot,amit pálinkának szánsz(akkor is,ha mások szedik helyetted),vagy máshova vidd főzetni...amúgy meg,ismerek olyant,aki annyira nem bízik a főzőkbe,hogy ott éjszakázik és nézi árgus szemekkel,hogy mikor ki mit rak az üstökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!