Mi a véleményetek a Burger King-ről?
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam gyorskajáldákba járni, de tegnap kivételt tettünk bnőmmel. Postaládába voltak bedobva ilyen Burgeres kuponok, és mivel én még soha nem jártam ott, benéztünk.
Hát én nagyot csalódtam. (Tegyük hozzá h sok jót nem is vártam:D) Akkora hambit kaptam, amit 3 harapásra meg lehetett enni, a krumpli úszott az olajban, a csirkés szenyó meg egy sima szezámos kifli volt ilyen mirelit csirkével. Mostanában biztos nem megyek többet:)
Ti h vagytok az ilyen gyorséttermekkel?
Egy fokkal azért jobb mint a MCdönci. Ha az a szendvicset 3 harapásra eszed meg akkor a Dönciset 2-re.
Olajos krumplival ott még nem találkoztam, elég száraz mire hozzám ér. Valamint az ízvilága is kicsit másabb mint a Dönci, azt kevésbé szeretem. Bár én se járok gyakran ilyen gyorskajáldákba
Én a mekit szeretem, a bigmac valami isteni! (természetesen nem ezen élek, két hetente eszem ilyet)
Burger King termékeit nem ismerem, mivel a városunkban csak meki van, most hétvégén voltam burgerben, b-smartot ettem, a tortillásat! Nagyon finom volt, bár a sültkrumpli a mekiben finomabb.
uhh de a fagyijuk, a b-cool azt hiszem (epres-kekszes) nagyon finom!
Próbálgatni kell, nekem is van sok minden, ami nem ízlik a mekiben.
Én nem szeretem, volt sajnos egy-két rossz tapasztalatom vele:
- a zsemle középen kettétört mikor a kezembe vettem, mert annyira vékony volt
- rózsaszín volt a hamburger hús
- ráadásul majonézt raktak bele
Ennyi, de biztos van , aki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!