KFC, Burger King, vagy Mcdonald's?
Figyelt kérdés
(Kioktatást nem kérek, hogy egészségtelen, hülyeség,gyorskaja...)
Hülyék kerüljenek!!!
2011. nov. 13. 19:23
1/40 anonim válasza:
Mi a kérdés? Melyik finomabb? Melyik olcsóbb? Melyikből van több vagy mi?:D
2/40 anonim válasza:
KFC az ász mostanság. Szerintem a legkevésbé egészségtelen, és a legfinomabb is. Plusz a mekisek mostanában drágultak, és pofátlanok. Multkor a sajtburgeremből kifelejtették a húst, mikor meg visszavittem elküldtek az anyámba. A Burger king is finom.
3/40 anonim válasza:
KFC: divat
Burger King: nyerő
MekkDonalds: unalmas
4/40 anonim válasza:
Burger King. Azóta szoktam át a mekiről, mióta kitalálták a mekisek, hogy 1/2 11ig csak reggelit adnak -.-
5/40 anonim válasza:
KFC: jó csak kicsit drága
Burger King: utálom
Mcdonald's: ha nincs pénzem KFCre (de am jó)
6/40 anonim válasza:
McDonald's, Burger King, KFC, ilyen sorrendben. A KFC-t nem szeretem, talán ha 2x voltam ott. Nem értem miért szeretik annyian, nekem nagyon nem jön be.
7/40 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, melyik a jobb. Írhattok sorrendet is, mint azt már valaki megtette :) Nálam: KFC, Mcdonald's, Burgerking
2011. nov. 13. 20:11
10/40 anonim válasza:
ha néha gyorskaja, akkor KFC
semmi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!