KFC, Burger King, vagy Mcdonald's?
(Kioktatást nem kérek, hogy egészségtelen, hülyeség,gyorskaja...)
Hülyék kerüljenek!!!
KFC:a legjobb és a legfinomabb ezek közül és nem utolsó sorban ott a hús az hús.Én a longer menüt szeretem,meg a korlátlanul utántölthető Pepsis poharat. :D
Burger King:nem voltam még.
McDonalds:nem rossz,de egy hambisnál sokkal jobb és nagyobb a szenya,és sokkal olcsóbb.
Amúgy egyik sincs nálunk,csak ha Pest felé járok akkor találkozom ezekkel.
Nálam a sorrend
1. Mcdonalds
2. KFC
3. Burger King
Nálam McDonalds,KFC,Burger King Véleményem:
McD:Finomak,csak már nem olyan nagyok mint régen.
KFC:Nem mind finom én szerintem vizont ami finom az nagyon finom :DD
Burger:Szerintem nagyon ratyi nem finomak mintha ellenének égetve és után ízük sokáig megmarad ami nem túl finom.....
Tény:
A Meki a legjobb. Mint kólában a Coca Cola.
(Lehet neked más az ízlésed és nem ízlik de az emberek nagyobb részének a meki jön be.)
Utána jön csak a Burger king. Mint kólában a Pepsi.
Nézzél google trends-et. Keresésekben kétszeresen veri a meki a burger kinget. Ez nem kis előny.
Egyébként teljesen ízlés kérdése. Az emberek nagy része szerint a meki a nyerő.
Ennyi.
Személyes tapasztalatom a burger king hússal hogy ha reggel megeszem még délután is azt a hús ízt büfögöm fel. Bocs a guztustalanságért.
Kfc-ről nem tudok semmit. Nekem személy szerint semilyen. Piaci rés volt és kitaláltak egy csirkés kajáldát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!