KFC, Burger King, vagy Mcdonald's?
(Kioktatást nem kérek, hogy egészségtelen, hülyeség,gyorskaja...)
Hülyék kerüljenek!!!
Nekem a KFC vált be a legjobban. Mcdonald's-al nekem csak anyi a bajom hogy mocskosul drága ha normálisabb kaját akarok venni, és ugye mostanában tényleg kispórolnak belőle ezt azt.
A Burger king meg csak szimplán nem szimpatikus nekem.
Egyértelműen a KFC a legfinomabb és a legkevésbé egészségtelen. Én a mekiből meg a burgerből abszolute kiábrándultam, mikor mindkettőnél csontra haraptam a "húsban".....majdnem elhánytam magam. A burgeres és a mekis "hús" sem hús, bél aprólékok és egy kevés hús van összekatyvasztva.
Míg a KFC-nél lehet látni, hogy egyben van a husi, olyan finom mintha anya sütné itthon (anya ha látod ne vedd magadra, te sütöd a legjobban!:D). Én az affér óta csak ezt eszem, pláne, hogy ott annyiszor töltöm újra az üdítőt ahányszor én akarom:-)
20N
A KFC-ben nagyon finom szendvicsek vannak, viszont ritkán jutok el oda.
A Mekiben a sajtburger-krumpli jobb, a Burgerben ezeket nem szeretem annyira, viszont vannak ott is finom szendvicsek.
A mekisek sem rosszak, csak mivel abból van a legtöbb és oda jutok el a leggyakrabban, már kezdenek unalmassá válni.
A legfinomabbak a pár hétig kapható tematikus hamburgerek voltak, kár, hogy nem állandósítják.
(egyébként az a "leggyakrabban" is pár hét/hónap, ritkán eszem ilyen helyeken)
Előző hozzászólóhoz kapcsolódva - az üdítőt kihagytam, a KFC-ben az tényleg plusz dolog :)
És a csirkehús-alakú csirkehús is bizalomgerjesztőbb, mint a húspogácsák, bár én még nem találkoztam semmi oda nem illővel.
1. Burger King (olyan a húspogácsák íze mint ha grilleznék),
2. Meki (kaják nem olyan ízletesek mint a BK-ban, de a dupla sajtos McRoyal szendvicsüket imádom, és szinte minden sarkon van már egy meki)
KFC (sokáig magasan ez volt számomra a best), amióta nincs Fincsibe szendvics, nem járok oda. Az volt az ász, a csirkemellből készült szenyók húsa száraz, és rohadt drága.
Látomsokan szeretitek a Kentaki Free Chicken-t. Nekem is ez a kedvencem, mivel igazi csirkehús, bár nem nagyon szeretek kézzel enni (mármint úgy, hogy mindenem zsíros lesz), azért ez vezet nálam. Én baromira nem bírom a csípőset, de pikánsat kifejezeten kedvelem. Ezért jó, hogy a nemcsípősben is van egy pici csípős érzet. Hát igen, az a baj, hogy a KFC ritka, főleg Bp-n, és közelében található. Na és drága. sokkal többször eszek mekiben, de ha tehetném, meki helyett mindig a KFC-t választanám. Még 1 dolog!
A KÁPOSZTASALÁTÁT PRÓBÁLJÁTOK KI A KFC-BEN!!!!! MENNYEI!!! (aki szereti..., de szerintem tetszeni fog :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!