Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen íze van a gránátalmának?

Milyen íze van a gránátalmának?

Figyelt kérdés
Mostanában sok helyen látom, kb. 200 Ft darabja. Szóval ha nem finom, vagy csak keveseknek ízlik, akkor inkább nem dobnék ki még ennyit sem az ablakon.

2011. nov. 4. 09:51
 1/4 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem.Jó érettet vegyél, minél pirosabb annál jobb az íze. A benne lévő kis apró lédús magokat kell megeszegetni belőle. Édes ,gránátalma ízű. :) kicsit savanykás. a magokat tartó kis szövet részt nem szabad megenni, mert eléggé keserű. Sztem baromi jó, mindenem gránátalmás, és imádom! Azon kívül állítólag vágyfokozó.
2011. nov. 4. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Édes, de ugyanakkor savanykás, fanyar íze van. Ez attól függ, mennyire érett. Én nagyon szeretem, a férjem a magokat cukorral szórja le, úgy eszi. Sokszor leturmixolom a magokat, leszűrve isteni üdítő van belőle.

Arra vigyázzál, hogy fröcsköl és nem biztos, hogy ki tudod mosni :(

2011. nov. 4. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is imádom 200Ft-ért megéri ha szép kerek, nagy és piros kívülről. A magok nagyon finomak benne, piros kis gyöngyök. :) Én a magokat egyben megeszem, nem köpöm ki a belső magrészét sem. Tele van vitaminnal, meg mindenféle jó dologgal. Finom, néha édes néha savanyú kicsit az ize, attól függ, hogy milyet fogsz ki. Innivalóként is finom és egészséges. Ki lehet belőle ütögetni a magokat, de én szét szoktam vágni és szépen kiszedegetem a magokat belőle és egyesével kapkodom be őket vagy többet egyszerre. Fröcskölni is tudd. :)
2011. nov. 4. 23:28
 4/4 anonim válasza:

Látom jó régen kérdeztek róla, de most láttam ezt a videót idemásolom lehet még segíteni fog valakinek.

http://www.youtube.com/watch?v=nTnOc0Y0ioQ

2014. jan. 27. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!