Melyik a jó ananász?
Figyelt kérdés
Sárga? Zöld? Kemény? Puha?2009. máj. 6. 17:57
1/3 anonim válasza:
a jó ananász az az ami szép nagy érett sárga , DE ha tul sárga akkor tul puha is ezért annak már nincs jó ize, tehát a jó ani az a közép kemény és eléggé sárga
puszika remélem hasznos válasz volt.
2/3 anonim válasza:
Az az érett ananász, amelyiknek a tetején levő zöld levekből enyhe húzásra könnyedén kijön egy levél. Tehát nem kell széttépni, csak óvatos, enyhe, gyöngéd húzásról van szó. Ha húzás nélkül, magától kiesnek a levelek, akkor már túlérett.
3/3 anonim válasza:
a fentieken kívül még érdemes megszagolni, hogy olyat válassz, aminek kellemes érett gyümöcsillata van(én banánt is így veszek), akkor tuti a siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!