Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Honnan tudod, hogy jó-e még...

Honnan tudod, hogy jó-e még az ananász?

Figyelt kérdés
Nem a konzervesre gondolok... eléggé puha már, és nem olyan szép sárga a belseje. Légyszi nem azt írjátok, hogy akkor jó ha nincs megrohadva :)
2011. júl. 6. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha már nem jó, akkor büdös.

Nemrég dobtam ki egy egészet. :(

2011. júl. 6. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) én is most dobtam ki akkor egy egészet... :(
2011. júl. 6. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha túlérett, akkor próbáld meg elültetni. Ha szerencséd van, saját ananászod fog teremni :)

Mi most nagyüzemben csináljuk, bár ebben anyukám a májer, az enyémek kirohadtak panelban, de az övé mind megmaradt, pedig még zacskót is húzott rájuk... ha minden igaz, 1 év múlva terem :D

2011. júl. 6. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tűlérett, akkor erjedni is kezd. Szaga savanykás, és az íze is csípős.
2011. júl. 7. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már kidobtam, a panelben nem nagyon tudnám hova tenni... de amúgy igen, erjedt szaga volt, és nem volt szép sárga, inkább barnás.
2011. júl. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!