Honnan tudod, hogy jó-e még az ananász?
Figyelt kérdés
Nem a konzervesre gondolok... eléggé puha már, és nem olyan szép sárga a belseje. Légyszi nem azt írjátok, hogy akkor jó ha nincs megrohadva :)2011. júl. 6. 21:38
1/5 anonim válasza:
Ha már nem jó, akkor büdös.
Nemrég dobtam ki egy egészet. :(
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) én is most dobtam ki akkor egy egészet... :(
2011. júl. 6. 21:49
3/5 anonim válasza:
Ha túlérett, akkor próbáld meg elültetni. Ha szerencséd van, saját ananászod fog teremni :)
Mi most nagyüzemben csináljuk, bár ebben anyukám a májer, az enyémek kirohadtak panelban, de az övé mind megmaradt, pedig még zacskót is húzott rájuk... ha minden igaz, 1 év múlva terem :D
4/5 anonim válasza:
Ha tűlérett, akkor erjedni is kezd. Szaga savanykás, és az íze is csípős.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már kidobtam, a panelben nem nagyon tudnám hova tenni... de amúgy igen, erjedt szaga volt, és nem volt szép sárga, inkább barnás.
2011. júl. 7. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!