Milyen a bundás zsömle?
Figyelt kérdés
:DD, elffgyott a kenyér.., de én minden áron vmi tojásosat akarok enni: a legjobb a bundás kenyér... , de kenyér nicsen itthon, csak zsömle. Ha azt megcsinálom ugyanúgy mint a kenyeret. (értitek) akkor milyen lesz? finom?
ti próbáltátok már?
2011. okt. 31. 16:08
1/10 anonim válasza:
Igen jó ! Én már csináltam karikázd fel a zsömlét : A többi a szokásos.
2/10 anonim válasza:
Finom, én mindig abból csinálom spenóthoz. Szeletekre vágom a zsemlét és úgy teszem a tojásba.
3/10 A kérdező kommentje:
Kösziike
2011. okt. 31. 16:13
5/10 anonim válasza:
Hú, most hogy mondod, nekünk általános iskolában, vándortáborban csinált közben bundás zsömlét reggelire a tanárnő (tanár néni:) ). Milyen szép idők voltak azok!
Ja, a kérdésre is válaszolok: isteni finom, bár amit ő készített, minden fantasztikus volt :)
26/N
6/10 A kérdező kommentje:
nahh, már kész is van:)
mÉs tök finiii :)
Ha nem kérdezem meg itt, és nem adtok választ... osem merem kipróbálni xd
2011. okt. 31. 16:37
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
KÖsziii :)
2011. okt. 31. 20:24
9/10 anonim válasza:
Igen. Spenóthoz, vagy más főzelékhez szoktam csinálni feltétnek. Finom.
10/10 anonim válasza:
ugyanolyan jó, mint a bundi kenér
ausztriában a kalácsot is elkészítik ugyanilyen módon, nem jut eszembe e neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!