Fagylalt vagy jégkrém?
A jégkrémet. És azért, mert a fagyi túl kicsi és magamat ismerve csődbemennék ha minden gombócért 150et kéne fizetnem. :D
De jégkrémet lehet kapni 2-3 literes dobozban, és csak beülsz a tévé elé egy kanállal pusztítani. :D
Nyáron fagyi, mert abból ezerféle ízű van, plusz a tölcsér, és nem leszel csupa máz, mire végzel.
Otthonra viszont jégkrém, kanállal a dobozából.
Jaj de jó, ismét ujjat tanultam!Szóval én eddig úgy tudtam hogy az a literes dobozban kapható cucc, ugyan úgy fagyi, mint amit a fagyizóban kapni.
A jégkrém meg az ami pálcikán, vagy papírban van és vagy teljesen víz alapú, vagy csokival van bevonva.
Na mind1.Az én meglátásom szerint is nekem édes mindegy hogy fagyi vagy jégkrém, de ha választanom kéne egy gombóc fagyi és egy fehér csokis magnum jégkrém között, akkor a jégkrém! :D
OFF: Engem is érdekelne, hogy a literes dobozban lévő "cucc" az fagyi-e vagy jégkrém, mer tén is úgy tudtam, hogy az fagyi - állagra, kinézetre mindenhogyan...
igazából nagyon nehéz a döntés! De ha mindenképpen döntenem kell, bármennyire drága is egy gombóc, de fagylalt.
És most megkívántam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!