Milyen egy starbucks kávé, vagy forrócsoki? És mennyibe kerül?
Mindig is ki akartam próbálni, mert nagyon reklámozzák, ezért meg szeretném kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek.
és a legolcsóbb dolog mennyibe kerül, és kb. hány decis egy pohár? És finom? :)))
Előre köszi a válaszokat :)
Hát az maga a csoda! Belekóstolhatsz Amerika ízébe, azt a 600 forintot biztosan megéri!
:D
speciel nekem ízlik, de én csak Angliában ittam, otthon nem. azt nem tudom, mennyibe kerül otthon, itt pont ugyanannyiba, mint a többi kávézóban.
és azoknak, akik azt hiszik, hogy porból van: sajnos, ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, az összes kávéféle tartalmaz egy csésze presszókávét, helyben a gép főzi, sőt, darálja is a kávét. ha lattet, americanot (ez gyakorlatilag az, amit az angolok, németek, amerikaiak a leginkább isznak, hosszúkávé) kérsz, akkor is van benne egy csésze presszókávé. a többi (tej, víz, hab stb. aránya) meg attól függ, hogy mit is kértél.
Nyáron megyünk Angliába és láttam, hogy van az Oxford streeten aztán gondoltam, hogy akkor majd kipróbálom :)))
Igaz a nyár még messze van, de kivárom :))
Először is, írjuk már le rendesen a kávézó nevét!
Másodszor, elég régi a kérdésed, de én imádom. Nagyon sok finom italuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!