Ki kell dobni az ételt?
Figyelt kérdés
Ha rámegy egy légy a kajára,akkor kidobjátok?Mert az a légy kitudja hol volt.lehet egy kutyaszékleten.Most komolyan kérdezem,nem viccelek.2011. okt. 25. 12:48
1/16 anonim válasza:
Nem. De étel nálunk lefedetlenül csak addig van elöl, míg ott vagyunk és eszünk, így ha egy légy megkörnyékezné, egyből elhajtjuk.
2/16 A kérdező kommentje:
Én is letakarom,de ha eszel,és véletlenűl rámegy a kenyérre?
2011. okt. 25. 13:08
3/16 anonim válasza:
Elhajtom. Attól az egytized másodperctől amit a kenyéren tud tölteni, senkinek semmi baja nem lesz.
4/16 anonim válasza:
Én nem szoktam kidobni semmit.
5 évig kollégista voltam, sőt, ettem már a József körút járdájáról is, mikor elejtettem a gyros-om. Bár én eddigi tapasztalatok alapján mindenre immunis vagyok, így nem vagyok mérvadó.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Úgy látom egy kicsit finnyás vagyok!:)
2011. okt. 25. 13:12
7/16 anonim válasza:
Nyilván nem jó, ha egy háztartásban nyüzsögnek a legyek, ez egyéb higiéniás problémákat is felvet, de gondolom, most nem erről van szó. 1-1 kóbor légy mindenkinél lehet. Elhessentjük, aztán ha ráérünk, iparkodunk agyoncsapni. Feltételezem, hogy nem töltött az étel órákat, napokat szabadon, hűtetlenül, ez esetben tényleg bizonytalan.
8/16 anonim válasza:
Komolyan kidobod a kaját, amire rászáll egy légy? -.-'
9/16 A kérdező kommentje:
Tisztán tartok mindent.Csak kiváncsi voltam a véleményeitekre.
2011. okt. 25. 13:50
10/16 anonim válasza:
Te már hiába próbálod tisztán tartani, az ételed már azelőtt látott legyet, hogy hozzád került volna.
Dolgoztam hűtőházban és egy teszkó pékség-, tej- és húsrészlegén is, addig jó, míg nem tudod, mik folynak ott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!