Hogyan tudom a hagymaszagot eltüntetni a lakásból?
Ahogy el kezdtem olvasni a kérdésedet, rögtön az ecet "ugrott" be, de azt írod, az nem használ.
Lehet, hogy mennyiségben többet, vagy időben hosszabb ideig (esetleg nem a 10 %-ost, hanem a 20-ast) kellene kiraknod?
Az ajtó-ablak tömítést is valóban célszerű lenne "felülvizsgálni".
Sajnos egyéb okos dolgot nem tudok neked mondani.
A füstölő jó ötlet veszek szerintem, hogy kellemes legyen az illat valamennyire. Köszönöm! Sómécses? Az milyen? drága dolog?
Igen az ecet nem használt, pedig kis pohárba öntöm, és hagyom hogy párologjon. Lehet erősebb kellene? Hm, megpróbálom.
Amúgy nem tudom szigetelni az ajtót, ez elég bonyolult helyzet, nem is akarom megmagyarázni, mert nem a témához illik, de tény, hogy hiába van nyitva az összes ablak, az említett folyosón minden "szag" feljön. Sajnos az is, amikor ott valaki wc-re megy. Úgyhogy elég reménytelen.. De megpróbálom a tanácsotokat! Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!