Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvens Spar-os...

Melyik a kedvens Spar-os felvágottatok?

Figyelt kérdés
Nálam most a csípős szalámi midi és a zala felvágott a favorit. A spar párizsi is jó, de leálltam vele, mert nagyon drága lett.
2011. okt. 16. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vettem valami soproni felvágottat, azt jó volt.

De régen volt a legjobb, amíg voltak Plus-os jäger felvágottak. Németországban azon éltem 4-5 éve, aztán mikor hazajöttem, még itthon is lehetett kapni, amíg a Plus-t be nem olvasztották a Sparba.

2011. okt. 17. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
nem járok a spárba...hagyján, hogy mind a 3 közelben lévőben állandóan át akarnak verni az árakkal, de a húspultjuk koszos és bűzlik, a felvágottak kiszáradva, a sajtok dettó + némelyik még penészes is
2011. okt. 17. 00:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem díjazni, hogy a mi Sparunkban nincs se húspult, se csemegepult. :D
2011. okt. 17. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Ezen az egy kommenten kívül még nem hallottam, olvastam, hogy a Spárok büdösek, koszosak lennének.

Nálunk is van egy tucatnyi is talán a városban, de minden ragyog, gusztusos, csak hát az áron is meglátszik...

kedvencként talán, amit legutóbbb vettem, a füstölt tarját emelném ki, szép sovány volt és nagyon finom, sőt az ára is barátsagos, 1490 ft. volt kilója.

2011. okt. 17. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk Spartól függ, van ahol soha nem vennék felvágottat, másutt viszont nincs gond vele. A kedvencem a Spar csülöksonka.
2011. okt. 17. 09:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert nálunk is van 3 spúr. Múltkor beszéltem az egyik ottani dolgozóval, aki szívből gyűlöli a másik két spúrt. Szóval eléggé nagy autonómiát élveznek a különálló üzletek, semmi franchise/multi jelleg nincs!
2011. okt. 17. 10:08
 7/9 A kérdező kommentje:
4 van bocs.
2011. okt. 17. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
aki lepontozott, ill. aki ilyet még nem hallott, hogy büdös a spár, annak szívesen megadom ennek a 3-nak a címét és lehet jönni szemlélődni ;)
2011. okt. 17. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Imádom az InterSpárt. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Jobban szeretem, mint a teszkót.

A húspult nálunk Ny1házán szép tiszta, mindig szép árut tudok venni.

A csemege pultja pedig nagyon jó, a teszkóval ellentétben sokkal több felvágott van 1000-1500 Ft/kilós áron.

A Spár sonka nálunk a favorit (sonkás-sajtos levelesbe is ezt sütöm), a Sopronija is jó, zala is. Hercsi csirkelmell is finom. Általában az akcióban lévőt veszem, most is volt egy, valami 1000-ért, aminek a közepén kolbász volt. Olcsó, de mégis finom:)

2011. okt. 17. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!