Melyik a kedvens Spar-os felvágottatok?
Egyszer vettem valami soproni felvágottat, azt jó volt.
De régen volt a legjobb, amíg voltak Plus-os jäger felvágottak. Németországban azon éltem 4-5 éve, aztán mikor hazajöttem, még itthon is lehetett kapni, amíg a Plus-t be nem olvasztották a Sparba.
Ezen az egy kommenten kívül még nem hallottam, olvastam, hogy a Spárok büdösek, koszosak lennének.
Nálunk is van egy tucatnyi is talán a városban, de minden ragyog, gusztusos, csak hát az áron is meglátszik...
kedvencként talán, amit legutóbbb vettem, a füstölt tarját emelném ki, szép sovány volt és nagyon finom, sőt az ára is barátsagos, 1490 ft. volt kilója.
Imádom az InterSpárt. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Jobban szeretem, mint a teszkót.
A húspult nálunk Ny1házán szép tiszta, mindig szép árut tudok venni.
A csemege pultja pedig nagyon jó, a teszkóval ellentétben sokkal több felvágott van 1000-1500 Ft/kilós áron.
A Spár sonka nálunk a favorit (sonkás-sajtos levelesbe is ezt sütöm), a Sopronija is jó, zala is. Hercsi csirkelmell is finom. Általában az akcióban lévőt veszem, most is volt egy, valami 1000-ért, aminek a közepén kolbász volt. Olcsó, de mégis finom:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!