Amicsi kérdése:
A margarint függetlenül melyik cég gyártja felbontás után a hűtőben tartjuk lezárt fedéllel. A kérdésem a következő. Mit tegyek, hogy ne jelenjenek meg vízcseppek a margarinon. Mert így már nem sok kedvem van belőle enni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 17:25
11/11 anonim válasza:
Ja vagy esetleg még attól is előfordulhat, hogy nem mindig ugyanarra a polcra teszitek vissza... A hűtők ált. fent picit jobban hűtenek, lejjebb picit gyengébben.. (vagy hogy is mondjam:nekem a sajt felül 'szeret' lenni, a legalsó polcon pedig bevizesedik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!