Segitenétek? Diétáznom kell.
Figyelt kérdés
Az epém lustálkodik,és a háziorvosom mondta,hogy diétázzak,de fogalmam sincs mit egyek.Adnátok tippeket?2011. okt. 7. 11:08
1/10 anonim válasza:
Az orvosnak adni kellett volna egy szép listát a tiltott ételekről.
2/10 A kérdező kommentje:
nem adott,csak azt mondta ne igyak cukros italokat meg ne egyek zsiros kajákat
2011. okt. 7. 11:22
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Sorolom mit nem ehetsz.
zsíros, olajos, fuszeres ételeket, zsíros tejtermékeket,káposztaféléket, karalábét, paradicsomot, eros, csipos fuszereket, friss kelt tésztát,
almát csak hámozva, szolot mag nélkul ehetsz
Reggel éhgyomorra igyál langyos vizet (elég egy fél pohár. És vigyél be rengeteg folyadékot.
Jah és itt a legnehezebb: Keruld az izgalmakat.
Nekem volt egyszer epehólyag gyulladásom. Pokoli diéta, de próbáltam magam tartani hozzá. Persze csak míg rendbe nem jottem.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek
2011. okt. 7. 11:50
6/10 anonim válasza:
Akkor javaslom, hogy kezdj el egy tökmagolaj kúrát. Minden reggel egyél meg egy evőkanálnyi tökmagolajat, kenyérrel, kiflivel mártogatva egy kistányérból döbbenetesen finom. Két-három hét alatt rendbe hozza az epédet. Interneten találsz őrségi tökmagolajat, rendelj egy fél litert (ha rákapsz az ízére, évi másfél-két litert meg fogsz enni). Tescoban és gyógynövényes üzletből ne vegyél, mert ott aranyárban van. Ám ha Szlovéniában jársz, ott még olcsóbb, mint az Őrségben. Baráti társaságomban, magam is beleértve, sokan rendbe jöttek tőle.
7/10 anonim válasza:
Még annyit hozzá, hogy míg nem tökmagolajoztam, hetente két doboz reni elfogyott, mindentől égett a gyomrom, most reni nincs, és mindent eszek.
9/10 anonim válasza:
Itt recepteket is találsz:
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
2011. okt. 7. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!