Szerintetek rossz hogyha egy 12 éves megiszik hetente 1-2 energiaitalt? (sportolás előtt)
Figyelt kérdés
Igazábol a kérdést az unoka tesom teszi fel de náluk nincs net ezért engem kért meg2011. szept. 23. 21:36
11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon egészségtelen, én úgy tudtam, 18 alatt ki sem lehet adni.
12/15 anonim válasza:
Elég rossz, valóban ártalmas fiatal korban.
Sport előtt meg pláne, ennyi koffein alapvetően is "bedobogósítja" a szívet, hát még ha sportol is hozzá, túl sok az és nem egészséges, az tuti.
A szőlőcukor és rendes táplálkozás bőven elég kell legyen.
13/15 anonim válasza:
Igen. Hát sztem se túl úgymond egészséges. Ha sportol meg főleg nem. Inkább igyon egy fél literes cola-át vagy egyen egy snickers-t, esetleg szőlőcukor. :) 15/F
15/15 anonim válasza:
Azert alljunk mar meg! Pont,h sportra lett kitalalva! Hogy felporgessen es erot adjon! Es ad is, tapasztalat! Akkor rossz ha csak ugy isszak es a semmire porog fel a szervezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!