Miért olyan menő a Monster energiaital?
Régóta gyűjtöm az energiaitalos dobozokat, a gyűjteményem 200 fölött van, mind különböző, elmondhatom hogy sokat megkóstoltam az évek során, ittam igazán finomakat, és olyanokat is amikből elég volt az első korty. 2-3 éve mind sokkal finomabb volt, most a legtöbb(gondolom a válság miatt) felvett egy bizonyos förtelmes gyógyszer mellékízt. Igaz hogy a monster esetében ilyen nincs, viszont én kijelentem hogy ez a leges leg szarabb amit valaha ittam. Gusztustalan íze van, még a sarkibolti befőttes gumi ízű 50ft-os energiaitalokat is szívesebben iszom meg. Meg olyan édes, hogy csodálkozom hogy nem szirup állagú. Zöldet és sárgát is kóstoltam már, a sárga egy fokkal jobb, azt végig birom inni.
Viszont akárkit megkérdezek, mindenki azt mondja hogy neki ez a kedvence. Oké addig hogy minden ember mást szeret, de nem tudom elhinni hogy annyian imádják azt ami számomra ennyire gusztustalan :S :D
en szeretem a monstert, a zöldet.
a legjobban az izlik, es nem is olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!