Egy 2007-ben lejárt milánói por alap felhasználható még?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szándékozom ilyesmit tenni, csak vhogy megleltem eme alapot, s felbontottam, hogy mégis milyen... Teljesen normálisnak tűnik, a dátumot leszámítva olyan, mintha most hoztam vna a boltból... Az illata is... Szerintetek ez még felhasználható lenne? Lehet ettől valamiféle betegséget kapni? A kérdést csupán elméleti síkon teszem fel, mint mondtam, NEM akarom felhasználni (ezt csak a gyengébbek kedvéért hangsúlyozom ennyire, mert elég sok olyan ember jár ide, aki vmiért nem tudja felfogni, hiába írom le, hogy nem nekem kell, s nem akarom használni, etc...)... :) Köszönöm előre is a válaszokat!2009. ápr. 21. 13:03
1/5 anonim válasza:
Ha nincs benne élősködő, akkor semmi baja.
A gyártó biztonsági okokból ír rá szavidőt.
Annyi lehet, hogy a feltűntetett kalóriaértékek nem azonosak már, illetve keserű lesz, ha elkészíted, de nem mérgező az tuti.
2/5 anonim válasza:
szerintem sincs semmi baj! igaza van az előttem szólónak. kóstold meg egy picit előtte, ha keserű, akkor ne használd fel. én már többször jártam így, meg gyakran veszek ilyen akciós dolgokat (na jó, nem két éve lejártat), és semmi bajunk sincs!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazság szerint tényleg nem állt szándékomban elkészíteni, hiszen azért 2 éve lejárt... Még pár hónaposan ilyesmit megcsinálok, de azért két év, mégiscsak két év. Anno akciós lehetett, így lett megvéve, aztán el lett rakva, s valahogy nem került szem elé gondolom... :) Most pakoltam, s akkor került elő... :D Oké, majd meglátom mi lesz vele, mert kidobni is sajnálom... :)
2009. ápr. 21. 14:15
4/5 anonim válasza:
Javaslat: kutyusnak vagy cicának egy adag milánói :) Mert sztem semmi baja nincs, de ha ti nem meritek megenni ők biztos örülni fognak neki :))))
5/5 anonim válasza:
Semmi baja!
tavaly, tavalyelőtt lejárt fűszerkeverékeket is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!