Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba vagy a...

Bennem van a hiba vagy a KFC-s kajában? Mostanában olyan 2 hónap leforgása alatt 3 különböző KFC-ben ettem csípős csirkemell csíkokat. Mindegyik után ment a hasam, nagyon erős hányingerem volt és nagyon fájt a gyomorszájam.

Figyelt kérdés
Régebben semmi gondom nem volt ezzel a kajával. Azért próbáltam meg többször is, mert gondoltam, hogy esetleg csak most rossz. Mondták azt is, hogy azért erős a fűszerezés, h a nem éppen friss hús szagát elfedjék. A legelsőnél még éreztem is, hogy a hús állaga olyan kocsonyás, azt azonnal kiköptem, de a többinél nem éreztem semmit. Én nem tudom valamiért rendesen emészteni vagy egyszerűen baj van a kajájukkal? Érdemes feljelenteni őket az ÁNTSZ-nél?
2011. szept. 5. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ANTSZ-nél bejelenteni lehet,nem feljelenteni. de szerintem is felesleges. sok embernek megy a hasa csípöstöl. nem az étel hibája hanem érzékeny a gyomruk. az a megoldás, hogy nem kell eröltetni. ha annyira ízlik a KFC, akkor válassz olyat, ami nem csípös
2011. szept. 5. 10:52
 12/13 anonim válasza:
ezenkívűl a gyorséttermeket ellenőrzi az ÁNTSZ a legtöbbször. mekiben dolgoztam és tudom, hogy minden étteremben,- hangsúlyozom MINDEN étteremben!- kétszer járnak évente az ellenőrök! és akkor ők csak bizonyos részeit ellenőrzik az élelmiszereknek. Például a fagyit, a shaket és az összes üdítőt megint mások ellenőrzik. Ez évente akár 10 alkalom is lehet. Ezen kívűl mindennek a szavatosságára figyeltünk, és bármi lejárt kidobtuk a faszb@! volt hogy 4 karton húst dobtunk ki, csak mert az "tegnap lejárt" holott tudjuk, hogy otthon, ha valami fagyós, akkor azt emberek még lejárat után is megeszik....ha bajod van a fűszeres kajával ne egyél olyan. ennyire egyszerű. egyél salit, az is olcsó meg finom öntetek vannak hozzá. Nővéremnek rohama van a fűszeres kajától, így ő nem eszik olyanokat. Ez így megy.
2011. szept. 5. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak. Lehet azt mondani, hogy szenny a kaja. (Bár mint valaki írta egy igazán magyaros pörkölt is megterheli a szervezetet. Egy egyszerű túrórudi is telis tele van mindennel. Szóval nem értem, hogy miért ne férne bele az ember étrendjébe egyszer-egyszer.) DE egy ekkora üzletlánc nem kísérletezik azzal, hogy egyik este bemondják a híradóba, hogy szalmonellás, romlott, büdös vagy bármilyen húst találtak náluk. Neki 10-15 karton hús kidobása nem kerül annyiba mint egy esetleges rossz reklám.

Én egyszer volt, hogy a KFC-ben rossz salit kaptam. Azaz lehet nem is volt az rossz csak egy kicsit barnás volt a rukkola saláta levelének a külseje kissé fonnyadtnak is éreztem. Otthon simán megeszem. Visszavittem. Meg se nézték, azzal a lendülettel cserélték ki, mindenféle plusz dolgokat hoztak ki mellette és azt se tudták, hogy kérjenek bocsánatot.

2011. szept. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!