Tényleg megemelik az energiaital árát?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:43
11/23 anonim válasza:
inkább az energiaitalét,mint a kenyérét..hó végén az energiaitaltól nem laksz jól...
12/23 anonim válasza:
Aki eddig meg tudta venni 3-4-500 forintokért, most is meg tudja majd venni, akármennyibe is kerül!
14/23 anonim válasza:
Képzeld, mikor 18 voltam, egy időre be is tiltották.
15/23 anonim válasza:
Nem az energiaital a baj, hanem a többi sokkal kevésbé káros élelmiszerbe beépülő sarc. A Kóla nevű legnagyobb méreg pl. csak 5Ft/l. sarcot kapott.
16/23 anonim válasza:
Mit jöttök a kenyérrel? Azért azt még bőven meg lehet venni. Amúgy meg azért szeretnének "egészségesebb Magyarországot"(nem mintha az állam annyira aggódna értünk... a pénztárcájáért inkább), mert sok a kövér... jólét van úgylátszik...
17/23 anonim válasza:
Régi hír, de gondolom nem néz híradót, és ma évnyitón tudta meg a többiektől... Amúgy igen, felemelik, de 20-30 ft miatt szerintem nem hal éhen a család. Ha sokallod, ne igyad, kávézz.
18/23 anonim válasza:
ma 19:00
akkor jövök a benzinnel....
19/23 anonim válasza:
Úristen, most mi lesz???
... pháh, szánalom.
20/23 anonim válasza:
Ja, pl a Lidl-be az az olcsó energiaital ami 99ft volta az most 179 ft! Ennyivel akkor emelhetnék a teának az árát is mivel az is sok koffeint tartalmaz... hülye volt aki ezt kitalálta. Egész nap energiaitallal itatnám XD
Én most már csak azt várom, h egy doboz cigi legyen vagy 1000 ft!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!