Miért lesz Chipsadó?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná hogy mi ez, és miért van rá szükség?2011. aug. 31. 10:37
1/6 anonim válasza:
azért, mert a kormány nem tudja kitalálni, hogy mit adóztasson meg. a következő a levegő lesz...
2/6 anonim válasza:
Kevés a pénz, valamit muszáj megadóztatni, hogy dagadjon az államkassza.
A hivatalos verzió persze az, hogy a kormány így védi az egészségünk, de ez baromság, mert ha így lenne, akkor egyszerűen kivonná ezeket a forgalomból.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy röhej itthon az adózási rendszer... Már már mindenből csak a pénz szívják ki... pl. a súlyadót a kátyús szarokra fizetjük..
2011. aug. 31. 10:45
4/6 anonim válasza:
pontosan röhejes az egész adózós dolog. Vannak olyan emberek, akik mindig is ritkán fogyasztottak chipset vagy hamburgert a gyorséttermekben.
Mi pl. csak ünnepnapokon, főleg újévkor szoktunk ilyen nasikat venni. Mindig egészségesen táplálkozunk: rengeteg gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, de néha jól jön egy kis csoki is, én viszont csak az étcsokit szeretem.
5/6 anonim válasza:
előző vagyok (az étcsokis :D): elfelejtettem mondani, hogy nemcsak nálunk találják ki az ilyen baromságokat, hanem más országokban is. Tavaly a szerbek azon háborogtak, hogy a szegények területén (a házak mellett) lámpaoszlop adót kell fizetni.
6/6 anonim válasza:
mer orbánpapinak és társainak kell a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!