Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted az edami sajtot?

Szereted az edami sajtot?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint túl válogatós vagyok.. Én pl hányni tudnék ettől a sajttól.. Más is így van ezzel?
2009. ápr. 18. 18:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem.de nem csak ezt nem hanem úgy általában a sajtokat,és a tejtermékeket sen!
2009. ápr. 18. 18:59
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, bár van több sajt amit jobban szeretek.
2009. ápr. 18. 19:22
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, csak ne a Tesco gazdaságos legyen, mert az sokszor ehetetlen.
2009. ápr. 18. 20:02
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
NEM
2009. ápr. 18. 20:23
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem, de ha választhatok, inkább jöjjön a trappista. :)
2009. ápr. 18. 20:28
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de azt hiszem már ettem olyat és mivel eddig még nem találkoztam olyan sajttal, ami ne ízlett volna, szerintem szeretem :))

Lehet, hogy válogatós vagy de tekintettel lehetnének rád, ha egyszer nem bírod lenyelni akkor hagyni kell, és te azt nem eszel. Ha van más akkor eszel azt.

Azért próbáld meg megenni, esetleg tedd szendvicsbe ne magában próbáld. Ha nem megy akkor fogadják el az emberek, hogy te nem szereted és nem fogod megenni.

Nekem is van 1-2 étel, amit nem bírok megenni, pedig én szinte mindent szeretek.

2009. ápr. 18. 20:50
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Fő kérdés: IGEN

Mellék kérdés: Nem

Más: Igazuk van a hozzászólóknak, egye olcsó sajtok nagyon rosszak, s egészen más íze van a lengyel, cseh, szlovák vagy hazai Edami-nak, viszont van egy receptem, amihez csak az használható. Bulgáriában ettem a barátaimnál, és itthon megpróbáltam reprudukálni. A piros színű (ék kalocsinak ismertem, a Lehelen Kapia néven kapható) paprikát egy picit pirítsd meg olajon, vedd ki, s akkor könnyen le tudod húzni a hártyáját. Vágj formára 4-5 mm vastag sajtot, dugd bele, panírozd be a megtöltött paprikát, és olajban süsd ki. Még pikánsbb lesz, ha a sajttal megtöltés előtt egy kis Vegetát szórsz bele.

Ahoz pedig nem illik hozzászólnóm, hogy szerintem a szüleidnek igaza van-e, de remélem érted az allegóriát?

2009. ápr. 18. 21:01
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
folyt.: az on-line elkövetett "hejesírási" hibákért elnézést kérek!
2009. ápr. 18. 21:03
 9/25 anonim válasza:
100%
Valoszinuleg en egér voltam elozo életembe,ugyanis a vilàg osszes sajtjàt IMADOM!!!!!! :))) na jo,ez tulzàs,de amit eddig kostoltam,azt mindet megettem!!! van olyan,hogy olyan szendvicset eszek,ami vagy 4-5 fele sajttal van megrakva!!!! meg szerencse,h francia o.ban elek!! csak sajna itt nincs trappista sajt :(( az hiànyzik!!
2009. ápr. 18. 21:44
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves "Egérke"! Így látatlanban rokonszenves vagy! Irigyellek is a sok sajtért.
2009. ápr. 18. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!