Mi a véleményetek a Margit híd budai hídfőjénél helyet foglaló Trófea éteremről?
Figyelt kérdés
Nem csak étel szempontjából, hanem pl az élőzene "minőségéről".2011. aug. 28. 12:40
1/5 anonim válasza:
Az étel top szerintem, ár elfogadható volt, de élőzene akkor nem volt, amikor mi mentünk, személyzet is jó fej :D
2/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem!!!:))
Vagy abba vagy a Zuglóiba szoktunk menni, de én jobban szeretem a Margit hídit, mert az valahogy tágasabb...:)
a zene, hát az CD-ről szokott menni általában(asszem)de nem rossz!:)
jó szórakozást ha oda mész!:)
3/5 reptoid válasza:
én az újbudait ismerem, az is jó hely nagyon, kajáik is finomak
4/5 anonim válasza:
Élözene nem volt akkor, de... a pincérek elözékenyek, lesik minden kívánságát az embernek, az étel finom, a hely tiszta, igényes. Az ár is abszolút jó.
5/5 anonim válasza:
olyan gőrönygyös, hogy a faszom is beleremeg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!