Miért lehet fekve sokkal többet enni mint ülve?
Figyelt kérdés
Gyakran eszek fekve a tévé előtt.. Ezzel gondolom sokan vagytok ugyanígy. Rengeteg kaját benyomok viszont egyátalán nem érzem, hogy teli lennék, mégegyszer annyit megtudnék enni. Azonban mikor felkelek, hogy igyak vagy ilyesmi, akkor azonnal érzem, hogy mennyit ettem. GYakran hányigerem lesz ilyenkor és van hogy alig kapok levegőt, gondolom nincs annyi hely a tüdőmnek.. Ülve asztalnán soha nem bírok annyit enni, hogy szinte ne kapjak levegőt.. Miért lehet fekve ennyit enni?2011. aug. 26. 14:13
1/2 anonim válasza:
hogy a francba lehet fekve enni ?:) max a kanapén szoktam nassolni de akkor sem vagyok teljesen fekve.
egyébként szerintem itt azon van a lényeg hogy eltereled a figyelmed a tv-vel és csak eszel és eszel. ha asztanál ülsz akkor az evésre koncentrálsz.
2/2 anonim válasza:
Nem a testhelyzeteden van a hangsúly, hanem arra, hogy a Tv eltereli a figyelmedet, és fel sem tűnik, mennyit eszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!