Keverhetem így a teákat apukámnak?
Már utána olvastam, hogy mi mire való. :)
Orvosnál már volt, régóta szed gyógyszert a vérnyomására. Reggel nem merek adni neki a teából, mert lehet, hogy vezetés közben nem a legjobb.
A citromfüvet én szárítottam még tegnap, de még nem teljesen száraz. Úgy is fel lehet használni ugye?
utolsó vagyok: megnéztem a Treben-könyvben a fagyöngytea készítését:
"Egy púpozott teáskanál fagyöngyhöz adunk 1/4 liter vízhez, éjszakára állni hagyjuk, másnap kicsit felmelegítjük, leszűrjük. Ha nagyobb mennyiségre van szükségünk naponta, a teát tartsuk termoszban vagy pedig forróvizes vízmelegítőben melegítsük fel mindenkor."
"Számos hozzám intézett levélből kitűnik, hogy rövid idő alatt sokan kigyógyultak magas vérnyomásból, súlyos keringési zavarokból, szívbetegségből így szívritmuszavarból is, szédülésből, a munkától való kelletlenségből - a fagyöngynek köszönhetően. Ezek az emberek ismét jól érezték magukat és örömet leltek a munkájukban. Naponta három csésze ún. hideg áztatású fagyöngyteát fogyasztottak napközben kortyonként, ettől normalizálódott a szívműködésük és a keringésük, és munkateljesítményük is megnőtt. Általában egy évben legalább egyszer végig kellene csinálni egy hathetes fagyöngytea-kúrát:három héten keresztül napi három, két héten keresztül napi kettő, és egy héten keresztül napi egy csészével innánk belőle. Ezalatt a hat hét alatt a keringés és a vérnyomás rendbe jön. Hogy a jó egészségi állapotunkat megőrizzük, ajánlatos volna egy éven át reggelenként egy csésze fagyöngyteát meginni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!