Maradt még a Húsvéti tojásokból. Meddig lehet megenni?
És ha nem állt hűtőben?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 21:43
1/10 anonim válasza:
Ha főtt tojás, már akkor se enném, ha hűtőben volt, hisz közel egy hetes. Ha meg nem volt hűtőben arról ne is beszéljünk.
2009. ápr. 16. 21:49
2/10 anonim válasza:
Én soha nem eszem meg a húsvéti tojást. Színt ad a fehérjének,ami lehet hogy nem káros,de undorító. Dobd ki a francba!!
2009. ápr. 16. 21:59
3/10 anonim válasza:
én imádom a színes fehérjét, sztem tökjó.
kóstold meg, biztos érezni ha nemjó.
jó dolog a tojás, ne dobd ki ha nem muszáj...
2009. ápr. 16. 22:04
4/10 anonim válasza:
A főtt tojást hűtőben tárolva kb egy hétig lehet enni, tovább nem.
2009. ápr. 16. 23:12
5/10 anonim válasza:
Mi már nem festünk tojást, csak csokitojásokat veszünk. A főtt tojást megettük hétfőn, kedden, szerdán talán még csütörtökön is... de szerintem mivel péntek van ez már pont az az időszak, amikor 50-50%, hogy vagy jó, vagy nem. Én kiadnám a kutyának, régen mi is kiadtuk neki a maradékot. Esetleg szomszédba átviszed ha neki van kutyája, vagy macskái esetleg tyúkjai, mert azok is elcsipegetik.
Amúgy meg kidobod.
De ha gondolod kóstold meg, lehet még jók.
2009. ápr. 17. 03:08
6/10 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy ha nem állt hűtőben akkor már biztos, hogy nem jó dobd ki és kész. Majd veszel másik tojást annyira nagyon nem drága, hogy beteg legyél a romlott-tól.
2009. ápr. 17. 03:09
7/10 anonim válasza:
A tojás sokáig eláll hűtés nélkül, ezért szokták vinni kirándulásra. Kóstold meg, ha jó az íze, akkor semmi baja.
Nyugodtan megehetitek. Ha elromlott, messziről érezni fogod. Mi is megettük, ill. volt amit kidobtunk, egyértelműen elválik, érzékszervi megfigyelésre.
2009. ápr. 17. 08:27
8/10 anonim válasza:
Ha rossz, nem fogod megenni, ne félj! Akkor büdös.
2009. ápr. 17. 08:29
9/10 anonim válasza:
Én tegnap este még megettem, semmi baja nem volt, és úgy tűnik, nekem sem.
2009. ápr. 17. 10:55
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Csak 2 napig voltak az asztalon, előtte a hűtőben. Tegnap megpucoltam őket de semmi gyanúsat nem éreztem... De biztonság kedvéért kiadtam a kutyának:) Örült neki (meg a sonkacafatoknak is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!