Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vannak kis lukak a...

Miért vannak kis lukak a kekszekben?

Figyelt kérdés
2007. júl. 11. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ötletem: diszitésül.

De lehet technológiai oka is, hogy a sülés közben keletkező gőz eltávozzon. Pl a háziasszonyok is megszurkálják villával egyes sütemények tetejét. (almáspite, beigli stb.)

2007. júl. 30. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

biztosan láttál már olyat, amin barnás pukli van! ott kevés volt a lyuk, s felhólyagosodott, s meg is égett kicsit.

:)

2007. okt. 22. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!