Miért vannak kis lukak a kekszekben?
Figyelt kérdés
2007. júl. 11. 14:27
1/2 anonim válasza:
Az egyik ötletem: diszitésül.
De lehet technológiai oka is, hogy a sülés közben keletkező gőz eltávozzon. Pl a háziasszonyok is megszurkálják villával egyes sütemények tetejét. (almáspite, beigli stb.)
2/2 anonim válasza:
biztosan láttál már olyat, amin barnás pukli van! ott kevés volt a lyuk, s felhólyagosodott, s meg is égett kicsit.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!