Van valami furcsa szokásod amin mindeni csodálkozik az
evéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nekem pl az a szokásom van hogy a turós csuszát szalonnával eszem és porcukorral. Mig a párom hagymával. itt olvastam olyat hogy lecsó után tejet iszik vki.. Amin még meglepődnek hogy görögdinnyéhez eszek diót és kenyeret.
Májkrémes kenyér tejjel nem furcsa. Kalács kolbásszal isteni, Dinnye kenyérrel szalámival szintén ezeket rendszeresen eszem. Nekem egy fura szokásom van desszertet előbb eszem mint a fő ételt, de minden édesre kell egy kis sós. Tehát csokira bármilyen édesség, kenyér valami. De a csoki után hagyma is fini:D
2011. aug. 21. 23:56
12/31 anonim válasza:
kecsöpös lángos, kávéba szeletelt erős paprika.:D
2011. aug. 22. 07:22
13/31 anonim válasza:
ha van itthon májas, a kenyér felére azt, a másikra vajkrémet vagy margarint kenek
a májkrémre sajtot darabolok, a margarinos/vajkrémes részre vegetát szórok
ha főtt krumpli van (pl. pörkölthöz) jó alaposan összetöröm villával és erre megy a pöri
kiskoromban így szoktam meg ezeket, és ragaszkodom hozzá, pedig már 20 vagyok
2011. aug. 22. 07:49
14/31 anonim válasza:
Nutellás kacsazsíros kenyér! :) Ez halál komoly!
A bundás kenyeret úgy eszem hogy tejfölt kenek rá és fokhagymát szeletelek fel.
2011. aug. 22. 08:18
15/31 anonim válasza:
huhu kiskoromban egyik kedvencem volt a kalács mustárral és párizsival.
2011. aug. 22. 09:34
16/31 anonim válasza:
dinnye zsíroskenyérrel vacsorára - sokan furcsálják, nekünk természetes
húsleves paradicsomlével, de nem belekeverve, hanem 1 evőkanál leves, 1 evőkanál paradicsomlé és így tovább :D
exemék a borsólevest felöntik hideg tejjel a tányérban és úgy eszik - és még ők néztek engem ufónak, hogy én nem öntöttem bele :S
2011. aug. 22. 11:11
17/31 anonim válasza:
Egy ismerősöm a lecsót eszi úgy,hogy előtte megcukrozza. Kiskoromban nem ettem a zsíroskenyeret,így arra cukrot tettek,na úgy megettem:-) Persze ma már nem. Barátom mai napig furcsálja,hogy én a kalácshoz csak vajat eszek,meg iszok hozzá tejet,nekem meg az a furcsa,hogy ő eszi hozzá a szalonnát,kolbászt,paradicsomot. Dehát izlések és pofonok
2011. aug. 22. 16:55
18/31 anonim válasza:
most jutott eszembe, hogy kisgyerek koromban a dédimamám mindig megvizezett egy szelet kenyeret és cukorba mártotta - úgy imádtuk, faltuk, hogy csak na :D ma már nem értem, hogy mit szerettünk rajta, valószínűleg azt, hogy más édességre nem nagyon tellett..
2011. aug. 22. 20:16
19/31 anonim válasza:
Jó olvasni ezeket az abbérációkat, terhesek vagytok.
2011. aug. 22. 22:26
20/31 anonim válasza:
Én valóban terhes vagyok, de nem eszek furákat szerintem.
Megnyugodtam, hogy a túrós tésztát, mások is eszik szalonnás-cukros kombóval. :)Nekem ilyenek vannak, hogy pl a dinnyének a szőlőnek nem eszem meg a magját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!