Hogy álltok a rizzsel?
Én se szeretem a rizst, főleg ha nincs semmivel ízesítve.
Valamilyen húsos kaja szaftjával meglocsolva megeszem, esetleg a kukoricás/tojásos/fűszerekkel ízesített rizst. A petrezselymet nem szeretem.
(mellesleg japán származású vagyok ezért mindig csodálkoznak, hogy miért nem szeretem a rizst, mert ott mindenki éjjel-nappal azt eszi... talán a magyarok mindennap gulyást esznek téliszalámival?
úgy én sem szerettem, hogy egy szelet hús, mellette egy kanál főtt, ízetlen rizs.(üzemi konyha)
de bármilyen szaft, vagy zöldség társaságában mondhatom, hogy szeretem.
rizseshús, rizibizi, gombás rizs, rizottó stb.
Nekem sem a kedvencem. Ha a testvérem olyan kaját főz, amit nagyon szeretek (pl.: pörkölt, gombaszósz) akkor én mindíg tésztát főzök mellé, mert én nem szeretem a rizst, a többiek rizzsel eszik. Pl.: a rántott dolgokat is (gomba, sajt, zöldségek...stb) én azt inkább krumplipürével eszem, ők ezeket is rizzsel.
Az egyetlen étel, amiben szeretem a rizst, az a rizses lecsó. Egyébként ha muszáj lenne, megenném a rizst is, nem vagyok annyira válogatós, de ha van választás, akkor inkább rizs helyett valami mást eszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!