Hogy álltok a hajszál a kajában kérdéssel?
Előfordul..
:)
Ha saját főztömben találom, az bocsánatos bűn, ha máséban, akkor azt a kaját vhogy nem tudom utána már megenni.
Valahogy úgy veszem észre, hogy erre a témára a férfiak mintha érzékenyebbek lennének. Nálunk otthon, bizony előfordul néha, még akkor is, ha összekötöm a hajamat, hogy belekerül egy szál az ételbe és a párom parádézik, én meg kiveszem belőle, és ennyi. Mondjuk az érdekes, hogy általában, mindig az ő tányérjában köt ki a hajszál:)
Én kevésbé vagyok rá érzékeny, amennyiben az én hajszálamról van szó! Ha meg nem, akkor sem szoktam nagy ügyet csinálni belőle.
ha van benne hajszál, akk lehet benne másis...
am meg nem zavar annyira
Én múltkor 2-t találtam egyszerre egy kajában, a kenyérben is volt egy. Megettem a kenyeret, és az ételt is. Én nem vagyok finnyás.
23/f
Itthon simán kiveszem, tökmindegy kié. Sőt van amikor tippelget a család, hogy kinek a haja lehet:P
Étterembe elég ritkán járok, és még nem találkoztam éttermi kajában hajjal. Kenyérben egyszer. Kivettem megettem.
Nem kell itt finyákolni! Van akinek nincs mit enni.
Nem jut mindenkinek...
:P
Komolyra fordítva: semmi, kiveszem (leszopogatom - na jó nem) és annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!