7 16 os vagyok.. elirtam itt kozbe meg tv zek is :LP
Persze hogy a jegkremet reszesitem elonybe !!!
az a fincsi :X
amugy a hazi fagyit is szeretem.. mi regebben foztunk tejjbol tojasbol coskibol .. ahh de finom volt az:x
2009. ápr. 9. 07:17
12/18 anonim válasza:
Én inkább fagyis vagyok,de most felemelték nálunk a fagyi árát 140-re(és a belvárosban már 160,180!),szóval szerintem inkább jégkrémet eszek...Már 160-ért lehet venni finomat és hatalmasat:D,szóval...De a fagyit jobban szeretem,mert ott választhatok,ráadásul nálunk iszonyú finom(főleg a tekerős)...:(
De ha többet akarok, akkor Vienetta jégkrémtorta. Ha még többet és jobbat, akkor kikeverek egy mascarpónét fél liter málnával, és lefagyasztom. Ezt nem űbereli semmi.
2009. ápr. 9. 08:44
14/18 anonim válasza:
Természetesen gombócos fagyi...sokkal ízletesebb. Nálunk most nem tudom mennyi, de tuti megkóstolom a kedvenceimet ( körte, igazi körtezamattal :P )
Annyi fagyit úgysem eszek ( édességet sem ) hogy néha sok legyen az a 130-150 * 2
2009. ápr. 9. 10:22
15/18 anonim válasza:
Fagyi, de csak ha soltvadkerti, ebből rengeteget meg tudok enni, máshol néha 1 gombócnyit se tudok elnyalni :)))) Aki finomat akar enni, egyszer próbálja ki, ha erre jár! Megéri:) A jégkrémet nem szeretem.:(
2009. ápr. 9. 12:04
16/18 anonim válasza:
hát a gombócosat is szeretem csak az hát drágább és 1 csepp gomboc miaz amugy szeretem a krémes fagyit juujj és a jégkrém ami csokival van leontve .....:)
2009. ápr. 10. 11:42
17/18 anonim válasza:
Én a gombócosat szeretem.
És az árakhoz hozzászólva: Itt, vidéken, ha elmegyek az üzeltbe 85 Forint, ha a mozgó árustól veszek, 100 Forint gombóconként. És elég testes adagok, a mai átlaghoz képest!
2009. ápr. 12. 12:19
18/18 anonim válasza:
a gombócos fagyi hangulatosabb:)...de mostanában sajnos gazdaságosabb jégkrémet venni:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!