A nyergesújfalui tesco is nyitva van éjjel-nappal? Úgy most ennék valami jégkrémet.
Pontosan 20 perced van, hogy odaérj és megvedd a jégkrémet. A nyergesújfalui Tesco este 22 órakor ugyanis bezár.
Mi az, hogy primitiv hely?! Majd éjjel-nappali lesz, hogy te tudj z.a.b.á.l.n.i jégkrémet! Undotitó!
Ey Tesco-s árúfeltölttö
Igeeeen, azt, h mennyire primitív egy hely, vagy nem, azt az határozza meg, h meddig van nyitva a teszkóóó!!! (y)
Én sajna olyan helyen lakom, ahol képzeld NINCS teszkó :O.....desz@r vagyok ezért....:/
Nyugi van emberek! Peace! Nyergesújfalu igen is primitív hely,ott laknak a szüleim,néha náluk vagyok 1-2 napot,mint most is. Találkoztam itt már 1-2 furcsa emberrel,sztorival...szóval nem csak a hasamra ütöttem és kitaláltam.
A tesco-s árufeltöltőnek meg üzenem,hogy igen is,legyen éjjel nappali a tesco ha beszívok és jégkrémet akarok zabálni,amikor szüleimnél vagyok! Tudom,neked k*rva szar lehet minimálbérért egész nap halat meg húst pakolni,én is dolgoztam tescoba,tudom milyen az. Aztán tovább tanultam,lett 1 diplomám,meg jól fizető szakmám...és nem háborgok. Tanulj inkább te is,azt akkor nem kell a tescoban sínylődnöd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!