A nyergesújfalui tesco is nyitva van éjjel-nappal? Úgy most ennék valami jégkrémet.
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 21:27
11/13 anonim válasza:
jó tovább tanulok nekem is lesz diplomám, de akkor neked ki fogja kitöltteni a zabálni valót?
12/13 A kérdező kommentje:
A hierarchia mindig is meg lesz,mert mindig lesznek olyan emberek,akik nem látják be azt, hogy nem azért kell jól tanulni,mert apu megveri ha egyest kap,hanem saját maga miatt...na meg persze olyanok is,akiknek nincs olyan agykapacitásuk,hogy tanuljanak.Ilyenek pedig mindig is lesznek,ergo lesz ki árufeltöltőként töltse a tesco polcait,hogy én,de bárki más, vásárolni tudjon. Én ezzel nem lenézni akarok senkit,hiszen az árufeltöltők is fontos részét képezik a társadalomnak...
2010. okt. 13. 01:29
13/13 Huligáncs válasza:
Akkora arcod van,mint egy IFA plató. Ha annyira intelligens lennél,nem arcoskodnál itt. Ha van diplomád,ha nincs,csak egy pitiáner kis kukifej vagy...Üdv. Nyergesújfaluról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!