Meddig kell főzni a keménytojást?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 16:24
2/6 anonim válasza:
A húsvétit fél óráig főzd, akkor sokáig eláll
3/6 anonim válasza:
Arról szól a fáma, hogy forrás után 10 percig, de ennyitől sosem lesz teljesen kemény, a sárgája még picit nyersebb. Én mindig 12-15 percig szoktam. Ez is persze ízlés kérdése.
4/6 anonim válasza:
Én is minimum 15 percig szoktam, főleg ha tojáskrémet készítek.
5/6 anonim válasza:
attól függ mekkora a tojás!8-15 percig is kell néha
6/6 riki122 válasza:
hivatalosan forrás után 10perc a kemény és 5perc a lágy!
De a tojástol is függ a lágynál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!