Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az energiaital a hangulatot...

Az energiaital a hangulatot is javítja?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Fú,ez nagyon változó egyénenként!Enyémet pl javítja,nagyon is:) De van olyan is,aki meg se érzi,sőt olyan is,akit elaltat,vagy olyan is,aki rosszul lesz tőle,na az nekik pl ettől biztos nem lesz jó kedvük xD
2011. júl. 29. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én például már a szagától is rosszul leszek, úgyhogy meg sem bírom inni. Mondjuk a kávé a koffein miatt elvileg ugyanebbe a kategóriába esne, de én attól csak álmos leszek.
2011. júl. 29. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyémet pl. igen. Csak az a baj, hogy amikor "kimegy a hatása", akkor meg sokkal rosszabb hangulatban leszek, mint előtte.
2011. júl. 29. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem elálmosít és fáradt leszek tőle bezzeg ha elakarnék aludni az meg nem megy. Jó szar érzés olyankor.
2011. júl. 29. 16:17
 5/6 anonim válasza:
Gyerekek nézetek utána miből is vannak ezek a löttyök. Szintetikusan állítják elő még a koffeint is. A másik manapság minden arról szól, hogy lehetne minél gazdagabb lenni bármiáron.
2011. júl. 30. 10:50
 6/6 fodorlaszlo válasza:
Nekem mindig változó...Szerintem egy darabig úgyis jobb kedve lesz mindenkinek tőle.Az egyik haverom egyszer egy fél energiaitaltól teljesen beindult :p
2011. júl. 31. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!