Ettetek már sült disznóherét?
Micsoda?? A nyers cöfibőr a legnagyobb királyság :D
De nem, herét még nem ettem :P
1. válaszoló. Nem tudod mi a jó!
2. válaszoló: a disznófarkát (a kunkorit ami a végén van:) is megettem régen nyersen! Az is jó!!
3. Te se tudod mi a jó, de köszönöm! :)
Régen volt kandisznónk, levágás előtt az állatorvos kiherélte. Megcsinálták pörköltnek, de mire oda jutottam, már nem maradt nekem. Állítólag nagyon finom. A kakashere is ízletes csemege.
Nem tudom, minek kell finnyázni. Ha mindenki látná, hogy a hamburgerhús hogyan készül, az összes meki bezárna.
"Még nem, de városi létemre megkóstolnám egyszer. ;)"
Hidd el, nagyon jó, tényleg ahhoz hasonló mint mondjuk a húsvéti sonka, bár már elég rég, még a 90-es évek közepe felé ettem :)
Amúgy az igaz, hogy aki látná hogy készülnek a különböző felvágottak, elmenne tőle a kedve. Egyszer hallottam egy embertől aki ott dolgozott, hogy egy béka beleplatyogott a darálóba, dehát ugye kidobni már nem lehetett a húst :)))
Hááát izé... nekem ez kissé bizarr :) Mondjuk már évek óta egyáltalán nem is ettem disznóhúst, úgyhogy ilyen alapon ezt is inkább köszi nem :) De kakastökét már ettem többször is, az finom :) Végül is annyira nem para, csak elsőre tényleg bizarrul hangzik a dolog.
Ja, városi vagyok, az voltam világ életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!