Első sörözésem lenne ma. Mennyire "rúghatok"be a narancsos sörtől? 17/L
10:30/1vagyok
az a baj hogy egyből abból indulsz ki hogy be kell ülni valahová
ennyi erővel minden pénzbe kerül mert enni kell ahhoz hogy életben maradj.
ahhoz hogy sétálgass és beszélj cipő is kell, hogy biciklizz, kell egy bicikli, hogy röplabdázz, kel egy röplabda...
csak ha azt számoljuk hogy biciklivel járni olcsóbb mint tömegközlekedéssel és kocsival, ha úgyis kell innod, akkor miért ne költs rá, ha valaki más hozza a röplabdát, nem a te pénzed...
sőt, hogy sokkoljalak, vannak ingyenes rendezvények, ahol még ingyen ehetsz is, nem hogy te költs.
"Diplomás családanya" drága nem akarlak szidni, de eléggé értelmes vagy:S Már csak az is amin veszekedsz , attól, hogy huszonéves és diszkózik nem gáz és attól se ha nincs diplomája, a mai világba ki törölheted a diplomával a segged, persze ha nem tanár leszel vagy talán orvos.Szóval igazság szerint egy picit gondolkozz el azon amit írtál szerintem, mert itt szerintem te járattad le magad.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!