Első sörözésem lenne ma. Mennyire "rúghatok"be a narancsos sörtől? 17/L
magadfajtákból lesznek az alkoholisták
A magamfajtákból, ha magamból indulok ki, lesznek a diplomás családanyák. Mert most efelé tartok. Kiváncsi vagyok életed során mennyit dolgoztál, vagy küzdöttél meg bármiért is, azon kívül, hogy anyuci kifizesse a fogamzásgátlódat.
13 éves korom óta melózom, 18 éves korom óta önfenntartó vagyok...
De hogy ráadásul huszonéves vagy és diszkóóózol, azzal most csak méglejjebb süllyedtél a szememben.
De tökmindegy, hülyékkel nem érdemes vitázni, mert lenyomnak a rutinjukkal.
Hello,itt a "vén tyúk" újra. Látom sörellenes kispajtásunk azóta tisztes vitát robbantott ki. Ugyan nem tartozom magyarázattal,de kocsmába sem járok(illetve jártam 5 hónapig,amíg ott dolgoztam,mert pincér vagyok). Koncertekre szoktam járni,és ha előtte éppen a sört kívánom meg,akkor megiszom 1-2 pohárral,ha éppen a gin-tonic párosítást,akkor azt iszom. Isten bocsássa meg nekem(és minden sört kedvelő hölgytársamnak) ha olykor-olykor megiszunk 1-2 pohárral. Meg ne sértődj disco-s lány,de itt többen is kifejezték egyet nem értésüket azzal a nézeteddel,hogy a sört ivó nőket ki kell röhögni. Pont.
26/N
Nem értem mit kell itt veszekedni..:// én is diszkoba járok, nem vagyok agyonfestett, minden sarkon sz*pos kis r*banc, sőőőt elárulok egy titkot, én is elitélem ezt. Egyébként azzal mi a baj, ha valaki huszonévesen diszkoba jár?:OOO
Am hogy a válaszra is válaszoljak, nekem volt egy ismerősöm, aki elég jol birja az alkoholt, és megivott 6-7db 5%os sört, és eléggé kész volt tőle :)) de szerintem egyéni, hogy kire, hogyan hat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!