végre nem vagyok egyedül..sokan elitélik a diszkot...de hova máshova járjon a fiatal szórakozni?? nah mindegy....mi koktélokat szoktunk keverni, és sosem iszom feleseket hamár azt irta az egyik válaszoló mien gáz :)....
2011. júl. 26. 12:41
33/46 anonim válasza:
hova máshova járjon a fiatal szórakozni??
Elég szomorú, ha szerinted szórakozni csak diszkóban lehet...
2011. júl. 26. 12:56
34/46 anonim válasza:
nem csak diszkóban lehet!! lehet házibuliban is..de kinek van arra pénze hogy mindig azt rendezzen??? és máshova hova lehetne??? lehet még fezstiválokra esetleg de az csak nyáron van--..
2011. júl. 26. 13:04
35/46 anonim válasza:
nem értem, miért jobb az, hogy ha valaki ( egy 13-17 éves tini) a kocsmába jár, ahol sok alkoholista vén ember ücsörög, meg ilyenek. a diszkoban legalább velünk egykoruak vannak, és nem mindenki k*rvul, nem mindenki issza le magát, és nem mindenki van agyondrogozva. pl én elitélem ezt :)) lehet pocskondiázni enge, lehet oltogatni, és lehet lepontozni, de nekem ez a véleményem.:) a 12:30 voltam..
17L
2011. júl. 26. 13:32
36/46 anonim válasza:
egyetértek veled :) nemtudom miért jobb az dehát az okosok jobban tiudják:)) mi legalább egy véleményen vagyunk:))
2011. júl. 26. 13:34
37/46 anonim válasza:
Nem a disco lett itt leszólva! Hanem az a felfogás,amit a discos hölgy hangoztatott,hogy ők a discoban kiröhögik azt aki sörözik! Erről témázzatok,ne arról,hogy milyen jó a disco!
2011. júl. 26. 14:03
38/46 anonim válasza:
ez a "diszkos hölgy" véleménye...ennyi....én igy fogom fel ti meg ugy....kinek mi......ennyit a témáról....
2011. júl. 26. 14:09
39/46 anonim válasza:
10:30/1vagyok
10:37
sikerült másodjára megértenem :)
10:37
ez nem mindre igaz, van nagyobb tartalmú is (például egy átlagos sör kétszerese)
10:54
nem értem mi a baj a söröző lányokkal. mintha valaki a sörtől lenne férfiasabb... idióta társadalmi szerepek...
11:09
sőt a lányok nem pukiznak és nem kakilnak, mindig sminket hordanak csupasz a lábuk és nagy a mellük...
11:19
jogos
11:55
nem itt kellene az értelmi szintetekről mintát mutatni, én konkrétan nem vagyok kíváncsi erre a gyerekes vitatkozásra
12:41
az rég rossz ha a diszkó az egyetlen szórakozási esélyed
13:04
nem kell ahhoz pénz hogy jól érezd magad. főleg nem drága piálás meg hangfal djvel...
2011. júl. 26. 14:12
40/46 anonim válasza:
14:13 "Erről témázzatok,ne arról,hogy milyen jó a disco!" <-- nem értem, miért kell itt flegmázni, semmi olyat nem irtam, amire igy kellene válaszolni. :// -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!