Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak rá az alkoholra?

Hogyan szokjak rá az alkoholra?

Figyelt kérdés
Nem szeretem az alkoholt, de szeretnék, néha berúgni a többiekkel, hogyan szoktassam magamat rá? (Kortyolok és megízlelem, rögtön kiköpöm)
2011. júl. 25. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

nehéz rászokni? milliószor nehezebb leszokni :(

ne erőltesd - ez nem "különcködés" ez sokkal mélyebb kérdésekhez vezet!

vagy elfogadnak, a saját természeted szerint, vagy ha nem, az jel, figyelmeztetés, üzenet: nem ott a helyed.

2011. júl. 25. 11:27
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy engem nem fogadnak el, hanem én nem fogadom el magamat így...

Mert ők ott isszák a mindenfélét én meg a rostosat... ahová járunk ott a csapos Rostos-nek hív...

2011. júl. 25. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A csapos persze hogy cukkolni fog, mert neki abból van pénze, ha te is alkolost iszol és lehetőleg minél többet!
2011. júl. 25. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi, de nem értlek. Mi a baj ezzel? Én se nagyon iszom alkoholt, hanem általában ananászlét, ásványvizet vagy tonikot. Na és?

Volt már, hogy úgy berúgtam, hogy nem emlékszem rá. Hadd hívjam fel a figyelmed: semmi értelme a dolognak. Ugyanis nem emlékszel rá. Olyan mintha nem is csináltál volna semmit aznap este, másnap mégis pocsékul vagy. Semmi értelme.

A másik. Könyörgöm, manapság mindenki azt szajkózza, hogy egyéniség, különcség, blabla. Vonulnak a fiatalok tök egyforma cuccokban, és minhárom a saját egyénisége szerint öltözött. Amikor ilyen dumák mennek mindenhol, akkor miért is baj, ha valamiben tényleg egyéni módon viselkedsz?

2011. júl. 25. 11:39
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval!

Nem az a jó, ha valaki tömeggyártmány, érezd magad úgy, ahogy vagy, de ne akarj mindig a tömegre hasonlítani, nem éri meg.

2011. júl. 25. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

"hanem én nem fogadom el magamat így..."-írod.

Kérdező! Nagy, szent feladatunk felismerni a saját természetünket. Megismerni önmagunkat.

Az első ezen az úton a szeretettel való elfogadás. Magunkat is, másokat is, a világot is. Akkor nyílnak meg a titkok. És akkor tudunk változtatni is, mert a megismerés adja meg azt a tudást: mit kell tennem?

mi a helyes? mi az igaz út?

2011. júl. 25. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
5 év múlva majd jön a "hogyan szokjak le " kérdés,ne aggódj.
2011. júl. 25. 16:51
 18/19 anonim válasza:
45%
Nehogy rászokj!!!Én is ilyen vok és tök király!Néha néha tegyél úgy,mintha piálnál(vedd a szádhoz az üveget,de ne igyál belőle,vagy csak keveset),meg ha kezdenél berúgni,egész addig,amíg ők be nem rúgnak,és tajtrészegen mindenféle hülyeséget csinálnak,meg fetrengenek,hánynak.Komolyan,ennél nincs viccesebb.Meg hát ott az a sok részeg csaj,akiket kihasználhatsz meg ilyenek.Ez a legjobb dolog a világon!!!
2011. aug. 24. 23:21
 19/19 Aspartia válasza:

No már ilyen is van! Eddig csak az ellenkezőjéről tudtam! :D

Én se szeretem az alkoholt, csak a sört. Azzal jól megvagyok, attól is be leeht állni, ha sokat iszol.

2013. júl. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!