Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nos, mit ettetek ma?

Nos, mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 23:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Maradékok voltak.

Ebéd: pár villa krumplistészta, de a lányom elkunyizta, így én ettem fasírtot, ő krumplistésztát.

Vacsora: lecsó tojással.

2011. júl. 23. 23:22
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ma szinte egész nap utaztam, most is, össze-vissza ettem mindent, amit csak megláttam. Volt itt mimden: fánk, májkrémes kifli, több üveg ice tea, víz, hagymás-tejfölös tuc, füszeres csirke... egyszóval nem ettem valami egészségesen. De ma egy igen szegény kis faluban voltam, ami igazán inspirált engem. Holnaptól szeretnék jól étkezni, de sajnos sokszor törnek rám falásrohamok. De a mai élmények után már a saját szememmel is láttam, hogy a világon sokan éheznek, nem akarom még én is pazarolni a kaját... 15/L A.
2011. júl. 23. 23:24
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
a babfőzeléket nem lehet pazarolni ,abból sosem elég....
2011. júl. 23. 23:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
bolognai spagetti,dinnye, muffin, gumicukor :D
2011. júl. 23. 23:35
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Vajas pirítós egy pohár tejeskávéval reggelire. Ebédre töltött káposzta sok tejföllel, uzsonnára sok édes aprósütemény. Vacsorára Szendvics és dinnye. :)
2011. júl. 23. 23:43
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Reggel kezdtem egy májkrémes stanglival,hozzá 1db kockasajt és paradicsom meg paprika. Aztán ettem egy Pöttyös óriás túrórudit aztán folytattam egy tábla tejkrémes Tibi csokival. Aztán ettem egy tányér gulyás levest majd másodiknak egy kis túrós tésztát. Kicsivel később folytattam a sort egy csokis croissant-tal meg elrágcsáltam pár ropit is:D Aztán 21:00 körül elmentem a Mekibe a tesómmal és ott ettem két sajtburgert és egy kis krumplit és ittam mellé egy közepes kólát.

Egyébként muszáj odafigyelnem mit eszek mert most fogytam le,de két-háromhetente beiktatok egy zabálós napot:D

2011. júl. 23. 23:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

R: túrósbatyu,rostos multivitamin

E: borsóleves,szecsuáni csirkemell-rizzsel,főtt kukorica

V: szilva,kopaszbarack,körte,dinnye,megint főtt kukorica

2011. júl. 24. 00:23
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Két májkrémes zsömlét és három jégkrémet.

:-) L.

2011. júl. 24. 00:23
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: párizsi, zsemle, paprika, paradicsom

Ebéd: húsleves, krumplipüré, rizs, rántott és sült hús, savanyúságok, sütemények (vendégségben voltunk)

Vacsora: Dinnye és popcorn

2011. júl. 24. 00:29
 10/22 anonim válasza:
100%

R: gabonapehely tejjel

E: egy szelet pizza

V: főtt kukorica, majd dinnye

és egy jégkrém

2011. júl. 24. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!