Megint azt akarom megtudni, hogy. Mit ettél ma?!
Húú én ma egy szelet kenyeret ettem szalámival és egy krémtúrót. Lehet ma még fogok enni, de nem annyira valószínű.
25/L
Én ma reggelire sütit ettem (bolti és le volt árazva :D)
Ebédre 1 tányér húsgombóc csorbát utána 2 merőkanál tökfőzeléket 2 fasírttal
És nemrég ettem egy kis toros káposztát
(kenyeret ma nem ettem)
Reggeli: tejeskávé, egy szelet házikolbászos pirítós paradicsommal, zöldpaprikával, sajttal.
Ebéd: húsleves csigatésztával, sütőben párolt tarja, vele együtt párolt újburgonyával és almával, ubisali.
Vacsora: valószínűleg majd egy Smack leves...
Ja, nem diétázom, pedig kéne :)
10 deka rizs paradicsommal
3 sz tk kenyér kenőmájassal,
10 deka dinnye (görög)
meg majd vacsira egy kis túró. elvileg fogyózok :DD
ez 1136 kcal :DD ha érdekel.. xD
szia!
21 éves lány vagyok 59 kg.
reggelire egy szelet kenyeret paprikával sonkával pardicsommal,
ebédre sóskaleves tarját krumplival uborkával
utána vienetta fagyit ,most egy tábla csokit begyűrtem ,de még midnig kívánok vmi sósat mondjuk kolbászt,menstruálni fogok az az igazság és iylenkor többet eszem
reggeli virsli.
tízórai nem volt.
ebéd: főtt zöldségek. : D meg petrezselymes újburgonya tejfölös szósszal.
meg egy joghurt, egy banán, egy csoki, egy túrórudi, 3 cukorka... ezt úgy összevissza a többi kaja közt, na meg víz : D
reggeli: a változatosság kedvéért ma is kimaradt, mert megint délben keltem :)
ebéd: bögrés sajtkrémleves, őszibarackkal töltött rántott csirkemell zöldséges rizzsel, pár kocka gumiszelet
vacsora: szerintem csirkemájat eszek főtt krumplival
21/L
Hát sajnos ebbe a nagy melegben nem nagyon kívánom az ételt (pedig több féle fogás is van), de azért ettem valamennyit.
Reggeli: Vajas kenyér, rajta párizsi, sajt, ez így ment a mikroba (szeretem ahogy ráolvad a sajt), majonézzel. Limonádé
Ebéd: Egy tál gyümölcsleves.
Limonádé
Persze van fagyi a mélyhűtőben, de lusta vagyok kimenni a konyhába. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!