Melyik a legjobb ízű ásványvíz?
Figyelt kérdés
Amelyik nem sós,nincs gyógyvízíze,semmilyen mellékíze?2011. júl. 17. 08:36
11/19 anonim válasza:
Emberek régen is válogattato ka vizek közül? Jó ha volt 2 fajta 50 évvel ezelőtt most meg hirtelen 202fajta nem fura,hol voltak eddig?:O-.-""
13/19 anonim válasza:
"Melyik a legjobb ízű ásványvíz?"
Nincs ilyen. Ez az én szubjektív véleményem.
"nem sós,nincs gyógyvízíze,semmilyen mellékíze"
Ez nem ásványvíz. Az ásványvíznek épp az a specialitása, hogy a normális felszíni víztől eltér valamilyen módon az ásványianyag-összetétele. Ez viszont tény. Legfeljebb az fordulhat elő, hogy kellemes számodra a mellékíz.
14/19 anonim válasza:
natur aqua nestle és szentkirályi
15/19 anonim válasza:
zold uveges Borsec :D jo hidegen, nalunk lehet kapni mindig, de telleg drgabb az atlagnal, de megeri, de mi nagyon ritkan veszunk vizet, mert nekunk van kutunk amibol kristalytiszta jeghideg forrasviz folyik :D
16/19 anonim válasza:
uccsó válaszoló:
nekünk is van egy kút, amin isteni víz van, szval értem miről beszélz, szerintem ez a legegészségesebb :) imádom a jéghideg vizet ami onnan van *-*
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 18. 01:06
19/19 anonim válasza:
Mi a Szentkirályit, és a Jana-t isszuk. Nekünk ezek ízlenek a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!