Milyen kólát használ a Cinema City? Vagy valami raknak bele? Nagyon finom.
Figyelt kérdés
mindig amikor moziba megyek,észreveszem,hogy teljesen más íze van a cinema citys kólának,mint a többinek amiket inni szoktam.olyan édesebb,vagy nem is tudom,de k_rva jó!:D2011. júl. 16. 10:17
1/11 anonim válasza:
Igen, nagyon finom valóban. Ugyanúgy coca cola, csak több szirupot engednek bele, látszódik ahogy oldalt folyik a szirup, középen a víz mikor töltik.
2/11 A kérdező kommentje:
jaaaj ezio_auditore,lassan már fb-n is ismerősök lehetünk,mert eddig az utolsó 10 kérdésemre mindegyiknél láttam válaszod xD
2011. júl. 16. 10:30
3/11 A kérdező kommentje:
...amit perszek köszönök:D
2011. júl. 16. 10:31
5/11 anonim válasza:
szerintem az nem coca cola hanem pepsi.
a pepsi alapból finomabb és édesebb, mint a coca cola.
6/11 anonim válasza:
Elvileg a Cinema Cityben Coca Cola megy. Valóban nagyon sok múlik azon, hogy hogyan állítják be a cola gépet. Ismerősöm büfében dolgozott, náluk is eredeti Coca Cola gép volt, onnan vették a szirupot is, meg volt határozva a keverési arány is, de a főnök szerette ezt módosítani (gondolhatod, hogy nem a szirup javára), hogy olcsóbban jöjjön ki. Mivel akkoriban kb. 3 Ft-ra jött így ki nekik egy liter, nem volt egy jó ötlet, mivel az íztelenebb Colának alaposan megcsappant a kereslete. A Cinema jól csinálja, a sűrűbb cuccra sokkal jobban rákattannak az emberek :) (még akkor is, ha drága)
7/11 anonim válasza:
Igen, szerintem is az arányokon múlik. Ha nem spórolják ki belőle a szirupot jobban fogy, mintha vizeznék.
8/11 anonim válasza:
Finom a CC-s coca cola, csak 1 baja van, hogy gépi és nincsen benne annyi bubi, szóval nekem kicsit "döglött" (úgy szeretem, ha jó szénsavas).
9/11 A kérdező kommentje:
nekem pont az nem tetszik benne,ha sok benne a szénsav:D
emberek^^
2011. júl. 16. 17:11
10/11 anonim válasza:
a cola gépeket a cocacola szereli, az adagolók le vannak plombálva... szal sztem ahol nem ilyen, ott vizezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!