Mennyi az a napi mézfogyasztás, ami nem káros az egészségre? Mert én, nagyon imádom.
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:50
1/12 anonim válasza:
Sztem nem káros, csak iszonyúan hízlal. Főleg, ha hamis, cukorszirupból készült mézről van szó. De egy-két teáskanál még beleférhet az étrendedbe.
2/12 anonim válasza:
Én egy időben sok mézet ettem,heti kb fél kg,ettől a mennyiségtől keton lett a vizeletembe.,ugyhogy legyél mértékletes a mézzel!
3/12 anonim válasza:
Hogyne lenne káros nagy mennyiségben! Allergiás reakciót is kiválthat, az arra hajlamos embereknél, akiknél a méhcsípés is veszélyes pl. De ehhez tényleg sokat kell megenni.
4/12 anonim válasza:
A leányom rákattant, és megeszik heti fél kilót, de nem néz ki rosszul.
Cukorból is megenne annyit, ez jobb nem? Nem tudom elképzelni, hogy káros legyen. Miért gondolod, hogy káros?
Mi az a keton?
5/12 anonim válasza:
Nekem mindig is simán elfogyott kb. fél liter méz hetente, pedig nem eszem kanállal, csak a teába, kávéba, vajaskenyérre, fagyasztott gyümölcsre teszek belőle. Makkegészséges vagyok.
7/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, a feltett kérdésemre, adott válaszát.
További szép napot!
Julcsi.
2009. ápr. 1. 07:55
8/12 anonim válasza:
Off
Keton cukorbetegség esetén mutatható ki a vizeletben.
9/12 anonim válasza:
A kávé nagyon finom mézzel, és az élénkítő-frissítő hatás azonnal jelentkezik, mégis tartósabb.
10/12 anonim válasza:
Bármennyit lehet belőle fogyasztani, nem káros. Sőt még egészségesebb ezt enni mint a cukrot. Én is nagyon szeretem és sokat eszek belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!