Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen íze van a Gránátalmának...

Milyen íze van a Gránátalmának? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Engem mindíg is érdekelt hogy milyen íze van a gránátalmának. Fura a belseje az igaz, de mihez tudnátok hasonlítani?

Valamint még egy fontos kérdés !!

Nem messze lakok egy faluba Szombathelytől. Nem tudja valaki megmondani hogy VÉRNARANCSOT és GRÁNÁTALMÁT hol lehet venni? Imádom a vérnarancsot is de sehol nem láttam eddig .:S Piacon se volt...esetleg van olyan bolt ahol ilyeneket lehet kapni?

Előre is köszi.:)

2011. júl. 9. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
svanyú és rohatt magos :)
2011. júl. 15. 13:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Én imádom a gránátalmát. Édeskés savanykás íze van. az ilyet amúgy elég nehéz körbeírni. Vegyél egyett, és kóstold meg. Régebben lehetett kapni gránátalma gyüm.levet, de ma már nem látom a pultokon. Igaz, inkább koktélokhoz ajánlották, én magában ittam.

Ált. darabáras, nagyobb boltokban lehet kapni pl.: spar, auchan, talán tesco.

De ha jól dereng, nem ilyenkor van a szezonja, inkább ősszel.

Üdv!

2011. júl. 15. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:
A TESCO-ban akciós, de ne vegyél belőle sokat, mert tuti, hogy nem fogod szeretni, mármint a gránátalmáról beszélek. Felénk Szabolcsba járnak át Ukrajnából és hozzák a belőle készült üditőt, 1 litert 600 ft-ért adnak, az elég türhető izü. (Itt a daganatos betegeknek ajánják) Amugy nem nagy szám. A narancsot 1-szer vettem, mint vérnarancs, és sima volt.
2011. júl. 15. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Vérnarancs: Én is vettem a tecsóban (Szombathelyen), de tényleg nem ugyanaz, mint régen! :( Csak amolyan enyhén piros vagy vegyes.
2011. júl. 15. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok annak a jóembernek, aki töröltette a válaszomat. azt írtam, hogy én Krétán szedtem szabadon termő bokorról a gránátalmát, és azt, hogy most a tescóban is lehet kapni , csak kisebbeket.

még annyit írtam, hogy nem a helybéliek szedtdék, hanem a túristák, ezzel, mintegy önkritikát is gyakoroltam volna, ha hagyták volna...

Valakinek nagyon csípte a szemét, jó lenne, ha megmagyarázná miért.

tiszteltetem!

2011. júl. 16. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
ja , és a kérdésre is válaszoltam, hogy finom!!
2011. júl. 16. 11:47
 17/19 anonim válasza:
hát én a gránát almát olyn édeses savanykás ízű és naon fini. :)
2011. júl. 16. 15:21
 18/19 anonim válasza:
Érdekes gyümi. De nekem nem jöttbe a magokon lévőhús.. Hát nem finom..
2015. dec. 13. 15:44
 19/19 anonim válasza:
Savankás karton dobozt is lehetne rágni olyan..
2015. dec. 13. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!