Milyen íze van a Gránátalmának? (bővebben lent)
Engem mindíg is érdekelt hogy milyen íze van a gránátalmának. Fura a belseje az igaz, de mihez tudnátok hasonlítani?
Valamint még egy fontos kérdés !!
Nem messze lakok egy faluba Szombathelytől. Nem tudja valaki megmondani hogy VÉRNARANCSOT és GRÁNÁTALMÁT hol lehet venni? Imádom a vérnarancsot is de sehol nem láttam eddig .:S Piacon se volt...esetleg van olyan bolt ahol ilyeneket lehet kapni?
Előre is köszi.:)
Én imádom a gránátalmát. Édeskés savanykás íze van. az ilyet amúgy elég nehéz körbeírni. Vegyél egyett, és kóstold meg. Régebben lehetett kapni gránátalma gyüm.levet, de ma már nem látom a pultokon. Igaz, inkább koktélokhoz ajánlották, én magában ittam.
Ált. darabáras, nagyobb boltokban lehet kapni pl.: spar, auchan, talán tesco.
De ha jól dereng, nem ilyenkor van a szezonja, inkább ősszel.
Üdv!
Gratulálok annak a jóembernek, aki töröltette a válaszomat. azt írtam, hogy én Krétán szedtem szabadon termő bokorról a gránátalmát, és azt, hogy most a tescóban is lehet kapni , csak kisebbeket.
még annyit írtam, hogy nem a helybéliek szedtdék, hanem a túristák, ezzel, mintegy önkritikát is gyakoroltam volna, ha hagyták volna...
Valakinek nagyon csípte a szemét, jó lenne, ha megmagyarázná miért.
tiszteltetem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!