Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen íze van a Gránátalmának...

Milyen íze van a Gránátalmának? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Engem mindíg is érdekelt hogy milyen íze van a gránátalmának. Fura a belseje az igaz, de mihez tudnátok hasonlítani?

Valamint még egy fontos kérdés !!

Nem messze lakok egy faluba Szombathelytől. Nem tudja valaki megmondani hogy VÉRNARANCSOT és GRÁNÁTALMÁT hol lehet venni? Imádom a vérnarancsot is de sehol nem láttam eddig .:S Piacon se volt...esetleg van olyan bolt ahol ilyeneket lehet kapni?

Előre is köszi.:)

2011. júl. 9. 18:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is hiányolom a vérnarancsot. Télen vettem a tesco-ban, de egyáltalán nem volt jó, nem úgy, mint régen. Ráadásul belekeverték a hálóba a sima narancsot is, úgyhogy az 1 kg-ból kb. 4-nek a belseje hasonlított a vérnarancsra, de az is inkább narancsszínű volt, mint vörös.

Gránátalmás sose ettem még, de nem is vágyom rá. A Sparban volt télen.

2011. júl. 9. 19:09
 2/19 A kérdező kommentje:
Én a vérnarancs ízű üdítő italokból imádtam meg a vérnarancsot. De akkor a gyümölcsnek az elmondásod szerint nincs is olyan íze?:S
2011. júl. 9. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:

A gránátalmának olyan kicsit fanyar-savanykás, de mégis kicsit édes íze van. Nem rossz, de nem túl élvezetes enni. Az apró magvakon van a "húsa". Meg lehet enni a magokat is, de nem túl komfortos - ha lehet ilyet mondani.

Érdemes egyszer kipróbálni, de nem biztos, hogy a kedvenced lesz.

Sokszor láttam már pl. spar-ban is, az biztos van Szhelyen is.

2011. júl. 9. 19:34
 4/19 anonim ***** válasza:
De! Finom lenne a vérnarancs, ha lehetne kapni és olyan lenne, mint 20 évvel ezelőtt.
2011. júl. 9. 19:36
 5/19 anonim válasza:
Én egyszer ettem eddig gránátalmát, de nagyon finom volt. Érdemes kipróbálnod.
2011. júl. 9. 19:40
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon finom a gránátalma. A kedvenc gyümölcsöm közé tartozott, míg nem ettem belőle sokat, azóta nem kívánom.
2011. júl. 9. 22:02
 7/19 anonim ***** válasza:
A gránátalmából én juicet szoktam csinálni, nagyon finom. A belsejét összeturmixolom cukorral, vizzel higitom. Érdemes átszűrni az apró magok miatt. Kedvenc üditőitalom :)
2011. júl. 10. 00:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Most már engem is nagyon kíváncsivá tettetek.:D Csak nem tudom hol lehet kapni.

Ahogy vérnarancsot se. Igaz hogy pl vérnarancs is csak itt télen van?

2011. júl. 10. 09:20
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem nem nyűgözött le a gránátalma íze.Túlhígított málnaszörp íze jut róla az eszembe.

A frankó vérnarancsot én is hiányolom,bár a múlt télen kifogtam néhány egészen finom darabot(Szerintem szerencsés vagyok).

Ezeket a téli hónapokban forgalmazott gyümölcsöket nehéz beszerezni nyáron,sajnos nem láttam mostanában.

2011. júl. 15. 11:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Én lidliben vettem télen isteni leves vérnarancsot, meg talán egyszer a teszkóban is. A gránátalmát a férjem imádja: olyan, ahogy írták: savanykásan édes, picit szőlőszerűek a szemek. Próbálj valakivel Törökországból hozatni, mert az itteniek a legalja, picik, éretlenek. Úgy szedd ki a magokat, hogy félbevágod és fakanál nyéllel jól megütögeted. Így sérül meg a legkevesebb.
2011. júl. 15. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!