Milyen íze van a Gránátalmának? (bővebben lent)
Engem mindíg is érdekelt hogy milyen íze van a gránátalmának. Fura a belseje az igaz, de mihez tudnátok hasonlítani?
Valamint még egy fontos kérdés !!
Nem messze lakok egy faluba Szombathelytől. Nem tudja valaki megmondani hogy VÉRNARANCSOT és GRÁNÁTALMÁT hol lehet venni? Imádom a vérnarancsot is de sehol nem láttam eddig .:S Piacon se volt...esetleg van olyan bolt ahol ilyeneket lehet kapni?
Előre is köszi.:)
Én is hiányolom a vérnarancsot. Télen vettem a tesco-ban, de egyáltalán nem volt jó, nem úgy, mint régen. Ráadásul belekeverték a hálóba a sima narancsot is, úgyhogy az 1 kg-ból kb. 4-nek a belseje hasonlított a vérnarancsra, de az is inkább narancsszínű volt, mint vörös.
Gránátalmás sose ettem még, de nem is vágyom rá. A Sparban volt télen.
A gránátalmának olyan kicsit fanyar-savanykás, de mégis kicsit édes íze van. Nem rossz, de nem túl élvezetes enni. Az apró magvakon van a "húsa". Meg lehet enni a magokat is, de nem túl komfortos - ha lehet ilyet mondani.
Érdemes egyszer kipróbálni, de nem biztos, hogy a kedvenced lesz.
Sokszor láttam már pl. spar-ban is, az biztos van Szhelyen is.
Most már engem is nagyon kíváncsivá tettetek.:D Csak nem tudom hol lehet kapni.
Ahogy vérnarancsot se. Igaz hogy pl vérnarancs is csak itt télen van?
Szia!
Engem nem nyűgözött le a gránátalma íze.Túlhígított málnaszörp íze jut róla az eszembe.
A frankó vérnarancsot én is hiányolom,bár a múlt télen kifogtam néhány egészen finom darabot(Szerintem szerencsés vagyok).
Ezeket a téli hónapokban forgalmazott gyümölcsöket nehéz beszerezni nyáron,sajnos nem láttam mostanában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!